CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(6)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
3月9先st 都過大半年
留名
幫大家集集氣
今日交辭職信果下好冇實感 除左公司制度太垃圾外 啲同事真係好好

已收RD LETTER?

回左reply form 俾佢 淨反啲時間空閒啲就休息下或者去個短旅行
點解12月都出晒in email
我11尾仲等緊係咪關個st問題

正常係 可能唔夠分

你有冇CA email?

有關你應徵文書助理的申請,現謹告知,你已通過技能測驗並將於稍後獲邀出席遴選面試,本處將會通知你面試日期及相關詳情。與此同時,日後你的聯絡資料如有變更,請隨時通知本處。

得而個要等幾耐到
希望聽日派offer

星期六會唔會收到
留名等offer
留名 希望有waiting list
留名
幫大家集集氣
今日交辭職信果下好冇實感 除左公司制度太垃圾外 啲同事真係好好

回左reply form 俾佢 淨反啲時間空閒啲就休息下或者去個短旅行

做得好好, 你幾號, 有機會一齊RD WO
21號IN
仍然唔係好知點答"點解唔想做上一份工"
答因為上一份工長期定期要返通宵更=>長遠做會影響身體健康
會唔會死
21號IN
會唔會死

我會問:關我咩事
留名
幫大家集集氣

唔驚等太耐?
21號IN
會唔會死

但係aco都可能要返shift喎
想問下interview invitation派到邊一批
留名
幫大家集集氣

唔驚等太耐?

老子什麼都不怕
同埋而家份工太chur chur到我最近個人好空虛 咪當留啲時間俾自己調節下心情
留名
幫大家集集氣

做得好好, 你幾號, 有機會一齊RD WO

我封信係10號寄既
想請問就派返轉頭既ACO,你地係咪遲交文件個d?
我睇返有人1月4考 但2月中(者係12-19/1個轉)先收到offer,想知係點解

利申13/1考 未收到offer
Lm等6月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞