CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(6)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
上堂都幾多人
睇黎今年收人收得好急下

上緊堂? 睇下派咩位

早排上堂果時 9成都係女

仲要全部樣子下下級 再唔係就係痴肥

其實靚仔靚女in政府工係咪劣勢
真係唔見有樣子靚既公務員

有d 後生好似唔錯做得耐開始wfc
2月頭見aco又上黎叫下春
就咁睇個勢尖子都係2-5星期收到阿華田
想問自介1分鍾左右夠嗎, 驚講太多佢cut我
同埋追左幾個香討同呢度d post
係咪除左blt, interview期間都會問基本法野, 係yes no問題都係要答一個exactly既答案?
同埋追左幾個香討同呢度d post
係咪除左blt, interview期間都會問基本法野, 係yes no問題係要答一個exactly既答案?

有得Aco interview
ca 仲會唔會比interview你?

你有apply ca就會比你interview
上堂都幾多人
睇黎今年收人收得好急下

上緊堂? 睇下派咩位

唔撚係呀

靚女唔係冇,大約10個有1個咁上下
仲要已經比人私有化左
請問面試信叫帶埋去個 修業成績表 是咪好重要?
因為當初無考慮讀上去所以無向大學申請,
如果要成績表我就得DSE。
請問淨係帶DSE成績表去有無問題。
因為已經唔夠時間向大學申請。

Thanks

Have畢業證書?!?!

畢業證書有

咁帶正副本is ok
上堂都幾多人
睇黎今年收人收得好急下

上緊堂? 睇下派咩位

唔撚係呀

靚女唔係冇,大約10個有1個咁上下
仲要已經比人私有化左

請ao 要出鏡就話姐

請aco 要咁好樣把鬼 一陣搞到office 滿城風雨就好笑

Thanks

畢業證書有

咁帶正副本is ok

唔該巴打

Thanks

畢業證書有

咁帶正副本is ok

有畢業證書就唔洗transcript?
我唔見左份正本,得份copy

Thanks

畢業證書有

咁帶正副本is ok

佢要晒transcript 同cert ,我本身唔諗住帶cert ,好麻煩好大張,而且transcript 有寫我咩hons 點知乜鳩都要 搞到我又要走多轉

Thanks

畢業證書有

咁帶正副本is ok

佢要晒transcript 同cert ,我本身唔諗住帶cert ,好麻煩好大張,而且transcript 有寫我咩hons 點知乜鳩都要 搞到我又要走多轉

佢比幾多時間補交?
我要重新申請過transcript
求好心人比懶人包
clown.shan@gmail.com

Thanks

畢業證書有

咁帶正副本is ok

佢比幾多時間補交?
我要重新申請過transcript

兩星期到,佢比我就,唔係好知可以拖到幾長。
依家先收到st
諗緊考唔考
好凍唔想去in

出太陽wor
代人問
CA同ACO IN除左最後要考基本法同職能少一樣
有咩分別?
都係自我介紹情景題處景題咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞