[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Heat isn’t likely to win the nba finals whereas lakers seems the most likely to win the tournament !
熊唔係pick硬渣morant咩
rj都講明去nyk
佢喺duke打到成個on9仔咁
養唔好隨時變gerald green
都幾好
今季黎計
Lillard定Irving 好波d呢?
一定係前者
榮叔今季好似打唔到 Playoff first round Lillard 既表現
由場上表現到場下新聞都係lillard
榮叔Playoff一輪威一場咁大把
第一輪G2 37+6+7
第二輪G1 26+7+11

其他基本上都係屎
季季都勁撚過榮狗啦
會員舊年一陣架
大腸同勇箭同tier
Woj分析:小卡下家可能猛龍快船二選一,不信湖人能組三巨頭

虎撲6月18日訊猛龍在本賽季總決賽中4-2戰勝了勇士,猛龍球員科懷-倫納德拿到了FMVP,隨著本賽季落下帷幕,倫納德的去向也成為眾人 關注的焦點。
據NBA著名記者Adrian Wojnarowski今日在Get Up節目上的分析,他認為倫納德的下家最終很可能(Probably)將會在續約猛龍與加盟快船之間二選一,而且不相信洛杉磯 的另一支球隊湖人能完成倫納德與勒布朗-詹姆斯、安東尼-戴維斯的三巨頭組合。
“事實是倫納德專注於洛杉磯,但是快船而不是湖人。第一,湖人沒有足夠的薪金空間;第二,成為一支球隊的三巨頭中的一員並組成一支超級球隊, 這並不是倫納德方面的想法。”Woj在節目中表示。
“快船已經做好了將他帶來洛杉磯的準備,最終這會是快船和猛龍之爭。他也許會和這些球隊會面,但現在甚至都無法確定他會不會和湖人會面。 ”Woj說道。

湖RIP
要JB都得啦
有榮就要榮啦
JB同lbj唔知夾唔夾到
榮叔奶到咁出面都係要其他人
好撚柒
就嚟跪係吾皇前面求吾皇接受牠
仲有咩直
佢唔收頂薪囉廢閪
我寧願要JB>Kaiv
可愛 >jb> 街場阿伯
Woj話燒鵝想用pick trade個後生嘅all star
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞