[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇Ching星期五想去政總打下籃球,見下朕英姿
點解可以不斷開分身
下面張gif
咁佢又唔驚冇market既,唔通呢家死去網網會唔要咩
柒就柒啦死艾狗
奶左半季吾皇AD,人地唔撚要你呀
留意到bol bol插到落二十
想知+1
到時要咗我驚你崩潰
爺爺出手汁左佢
反正trade 唔走
唔會,除非佢玩到大量減薪
覺得佢好撚伏
btw 前排經過Nike先發覺佢啲波鞋減到好平
其實佢係咪已經冇fans
有技術既底囉
但一定好撚易傷
送都唔撚要啦
睇到個格同咁撚廢
打法華而不實,之前用黎吸粉
不只要威廉森 傳鵜鶘有意二號籤

紐奧良鵜鶘在日前傳出與洛杉磯湖人達成戴維斯(Anthony Davis)的交易協議後,仍積極在市場上尋求重建所需的人才,在今天(18號)紐約媒體就爆料,手握狀元籤的鵜鶘不僅會在選秀會上挑入威廉森(Zion Williamson),也打算透過交易與灰熊換回首輪第二順位籤,再選入另一名杜克球星巴瑞特(R.J. Barrett),讓這對好搭擋在NBA賽場上繼續攜手合作。
鵜鶘在兩天前與湖人傳出已達成戴維斯的交易協議,其中鵜鶘將獲得3名年輕潛力球員以及包括今年首輪第四順位籤在內的三個選秀權,不過對於這樣的交易包裹顯然鵜鶘球團仍不滿足,今天又遭爆料可能繼續尋求交易首輪第二順位籤,希望一口氣將杜克雙星納入陣中。
根據《紐約郵報》報導,鵜鶘球團希望與灰熊換入二號籤選入威廉森的哥們巴瑞特,不過同為今年前三順位熱門人選的巴瑞特,今年在確定投入選秀後就與擁有第三順位籤的尼克眉來眼去,甚至傳出婉拒加盟灰熊,也代表著如果鵜鶘真有心要透過交易選入巴瑞特,恐將影響到尼克的選秀佈局。
除了巴瑞特外,今年選秀第一控衛摩朗特(Ja Morant)也傳出在尼克的考量名單之中,不過他近日接受了膝蓋手術,恐對於選秀順位造成影響,1名聯盟高層人員說:「尼克現在面臨一個甜蜜的煩惱,那就是三號籤能有很多優秀的選擇,現在他們只能等待。」

鵝一次過有1, 2, 4 pick
出乜換
咪用4號 +野換囉

鵝一次過有1, 2, 4 pick
出乜換
咪用4號 +野換囉

瘤弱咁鐘意星咪用何年希換
2號pick灰熊wor
@toxicpotato
btw龍champ之後佢好似冇上過水
熊基本pick rj
傾屎02年體系、波波14年體系、kerr16年體系、林鄭19年體系
邊隊傳波最勁?
林鄭
傳到出太空
I think Lakers is highly likely to win the finals. They’re as likely to beat Nets as Bulls.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞