[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌結果搞到咁樣衰
有空間嘅球隊都唔肯食啦
有咩future assets可以搭
當時季中拒絕正常呀
佢都估唔到自己Finals會打得咁柒
假架
有cp3呢d同事應該好陰公
平時就聲大大教你做野,到真係落手做就發現原來都唔係講到咁勁
Cp3呢類人係

以前曾經風光過 但忘記左自己都回塘 唔記得左長江後浪推前浪 最後成為老屎忽
火災慢慢嘆
Trade 走基石啦一係
基石定字母trade value高啲?
Noel係牛仔衰多傷
話事話我湖可以追下佢
LBJ 半季就斷腳 到湖人嘆
簽多個星🥰😌😜
好彩佢冇接小牛份約幫左牛
依家要食底薪
可愛留
當成隊沖多年 再補啲自由球員

如果唔留
我諗細家嫂 屎綠都有機岀埋黎
到時得轉會市場仲亂
可能帶動某啲隊幾方交易
好似仲好睇
你定都得,艾狗含皇AD含到傻撚左
100%入湖
我都幾肯定kaiv 唔係湖嘅top targets
Jaylen 本身已經係Kawhi 料
細家一定opt in
屎綠約完,係唔係都要fa
西岸亂到仆街,占皇又嬴
但湖係艾狗top option
收20m一年夠
Irving has been communicative and forthright with top Celtics officials since the season ended, with private and public signals that he will leave the organization in free agency — likely for the Brooklyn Nets, league sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1141128660675641344?s=19
16M 一年8M 比Beverley/BroLo
續Green+Kawhi
迷你中產補Morris/Ilyaso唔識串
下年又叫走架啦
網隊啲隊友都唔服艾狗啦
識做就躝番去含皇,萬大事有我皇照住
b lo fit foj
唔fit ad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞