[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
黎緊冇左勇士原陣入finals 輕鬆啦
Rj zion NCAA冠軍都拎唔到喎
不過起碼常規三殺湖
榮叔
艾狗歷史同位同lin差唔多
都係一冠
咁又唔好咁講 lin差唔多冇出過場咁
同FVV差唔多啦
養得掂再講
Lakers are trying to expand Anthony Davis trade and create ability to open max salary slot on July 6, sources tell
@BobbyMarks42
and me. Lakers offering contracts of Mo Wagner/Jemerrio Jones/Isaac Bonga to additional teams, so LA can satisfy CBA rules on creating $32M in space.
overload
廢波點頂
我完全唔覺佢教得廢
總之表弟重傷佢付最大責任
我屌佢老母
Ball rj ig 會唔會唔夠分球權
Ching Sick ball
今個夏天精彩到
一齊燈
練人勁教波廢有咩意思
練到條友好勁跟住贏唔到,咁練來把鬼咩,用來遲啲幫人地組巨頭?
覺不覺Kerr比人吹大得好緊要
起碼都要養兩三年
Pelicans如果咁急住想下季champ就真係諗多咗
唔覺
覺,佢係唔差但唔係勁
見佢操死我KD就知佢on9
J young core班友咩心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞