[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
draft完先去都得啦
咁即係後日?
yes,星期五,好似七點定唔知八點開始
咪嘈同告啤咁垃圾都叫星想笑死人咩
低效唔識射波經常上腦嘅矮仔
喺西岸CJ都未做到all star,咪嘈有得正選已經叫賺咗
做咩針對KCP
我舊年睇親潮人佢都係0防守,比人一嘢過
鷹想8+10換3,仲要夠膽死真係報咗價
我湖第一射手雖然佢成日賭博式防守但佢追人一流
Givony:燒鵝考慮緊用4換鷹嘅8+10
狼塞牛都想換個4揀garland

趁著就draft,重溫一下.....David Stern 真係好正
佢做咩要咁換
冇人估到
鷹好似好想要Culver,燒鵝就唔知點解
Pelicans? 兩三個可能性
1)吹到2 men draft,覺得4th至10th pick talent level 差唔多
2)一拆二再用其中一個 pick 搭 IG/Ball/Hart 換人
3)抬價
應該唔會係向下再㨂人後生仔佢夠哂
佢咁樣做好處可能係做交易會靈活D
問題係你直接用4號黎交易可能攞到仲好既野
直接攞4號搭件後生仔加其他分分鐘博到粒邊緣明星
話有興趣可能係出口術
塞狼牛都有興趣個 4th pick
咁啱見鷹又想換3rd pick
放下風無壞
The Houston Rockets are reportedly set to aggressively pursue Jimmy Butler as a free agent, according to the Houston Chronicle's Brian T. Smith.
hoford又去爛網
All go lakers la diu
點追?爆哂cap wor
cp走嘛
邊個會要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞