[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Lakers are trying to expand Anthony Davis trade and create ability to open max salary slot on July 6, sources tell @BobbyMarks42 and me. Lakers offering contracts of Mo Wagner/Jemerrio Jones/Isaac Bonga to additional teams, so LA can satisfy CBA rules on creating $32M in space.

呢兩日吹得好行,6/7 應該開到max,有冇人黎就未知
可愛應該就冇
KI/JB
呢個年代有max 唔簽係最on9 既事,狗屎垃圾都收你千幾二千萬,你份max 最多夠簽兩件叫做好d 既普通球員
都係個句
等睇evans mckinnie 超進化
有無咩特別消息我miss左,since 勇士champ
同埋湖組左三巨都未到稅線
有全額中產補人
終於有人講出事實
龍champ
+82 艾狗入湖
ad to lakers
Since 勇士champ,LBJ to Lakers
依個我知,太大新聞

有咩小道消息,ki horford走我知
om9左
主煮返湖人做大佬喎
kcp
lbj ki jabari kuzma AD
我就係唔明到底咩叫勇有板睇
呢排講湖組隊就會有人話龍證明左要實用role player唔駛追星,勇證明左要有後備戰力
大佬勇係四星傷兩個,你是但一隊抽走兩個主力都死啦勇都仲可以打到咁就係因為仲有兩星
咁龍後備咁solid既話,突然傷左KL成隊波過唔過到東決先
唔係話唔駛要bench,但係星+老底痴冠球員 vs 兩、三個solid role player點都係前者掛
司令去咗邊?
勇係有板你睇得一粒星唔夠嬴
西岸無兩粒星基本上都唔洗諗playoff
段野只係講緊後備嘅重要性啫
由頭到尾都冇反對組星
Jazz?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞