[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
姐係頂盡都係27m?
唔緊要啦,艾狗收順啲
好似話要清都係清到
但最起碼AD放棄交易保證金,Wagner+Bobga換空氣,再唔知點壓低個虛擬空間。
Wagner+Bobga 換空氣但 Lakers 都要計返 replacement min cap
實際只係清多1.7M cap space
我都好想知我 miss 咗咩
6 July 最盡我都計唔到個 max 出黎
7.7助攻都話廢
咁癗有隻龜岩你
咁唔係淨係睇stat
同樣道理Wb助攻數仲高你都唔會話佢組織串連好勁
加上holiday 打sg先勁,今季鵝一半時間都有掃把頭
無野了,睇返佢今日講湖人條片話要清到張30%頂薪就點都要等到730,7月6最多係做到25%
鵝唔會同你等到30/7 啦
上面個表有問題啦
底薪不嬲唔計落cap space, 爆左cap都可以無限簽底薪球員
底薪都計 cap hold
一定唔會
點解要益你
屌你 何年希
兩邊都 good trade, utah 有錢都簽唔到人
On Wednesday, league sources told Kevin O'Connor of The Ringer that the Mavericks are considered the favorites to sign Horford in free agency.
腸聽日揀coby white嘅話James Jones唔該仆街死
kd?
https://youtu.be/TGHMu4QM87o
咁都剪到三分鐘
Coby White 個人感覺伏到一個點, 完全係2nd round 料
咁又未咁離譜,不過我覺得佢上限都係打到個第六人,唔會打到正選,10-16 pick就啱
露寶跳樓未
Offseason唔夠12人的話要計埋落cap
貼埋份糧入湖打波啦
conley去左jazz

btw

艾狗準備收27m
收到wind 開到32.5M 了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞