[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
但長,好似仲有4年
佢近年又玻璃,成撚日傷
聯盟消息人士透露,霍弗德方面與凱爾特人就一份新合同的談判已經破裂,因為凱爾特人願意提供的報價與霍弗德所尋求的長期合同之間差距過大。
聯盟消息人士透露,凱爾特人籃球運營總裁丹尼-安吉預計不會再與霍弗德的經紀人Jason Glushon重啟合同談判。 消息人士透露,霍弗德將進入自由市場,並且完全預計到自己三年的綠衫軍生涯已經結束。

應該唔會同Celtics 傾新約了
冇啦啦冇埋horford
當清cap囉
調返轉塞有冇位開兩張max

冇乜留意cap space
一張可以
計埋draft個啲pick仲有?
咁又不得不讚下騎管季都未開就續Love提前續約
本身份約低啲,好似仲有2x m /2yrs
上季一續就變左30m/5yrs
唔知,我都係上hupu睇話有around 32m
要搵一份3年6000-7000萬應該唔難,4年8000萬都有機

4年1億真係唔知邊個會比
Go la la diu
MPJ 先係 ROY
2300萬 一年
雄心壯志想入Playoff,點知開季唔夠幾場就傷左幾個月
提早續唔係問題,但都要搞清楚自己隊波係咩料。
騎管就係衰呢樣,本來2年約要賣實大把人要,依家個個都要認真諗諗。
黃蜂MKG Opt in
又係一個得防守無射波既例子
蜂啲約真係冠絕全聯盟
全部又貴又廢
鷹有John Collins仲要love做咩
堆約可以閪到咁都幾難得
Shams: Memphis is trading franchise star Mike Conley Jr. to Utah, league sources tell
@TheAthleticNBA@Stadium.
conley去jazz
Conley to Utah
唉 仲諗住j下dlo tobias
shams: conley去雀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞