[Damon Jones講咗等於冇講]NBA 19-20 Off Season討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
如果佢勤力就係,有身體質素又有腦
一間做第二個見頂就仆街
想睇reddish 做PG2.0,但一定要好好練
15M DAJ
8M Beverley
剩左小修小補
點都好過簽d 矮撚walker
好嬲呀dklm
DAJ又番LA
諗諗下要拉大空間都係
8M BroLo 8M Beverley 8M 其他
8M BroLo 8M Beverly MLE Looney
8m 未必簽到brolo
加上要搵人幫AD做dirty work
佢講過話唔想做
Looney留勇啦
仲係好多自殺式剷 都唔知nyk養唔養得起
Bucks 最多開5-8M 唔係既話簽唔番中間頓,所以乘人之危抬高少少就得
但一樣錢佢會留鹿啦
Breaking news: 聽日係星期三
要簽洛佩斯,首先要考慮雄鹿的空間,目前雄鹿能為洛佩斯開出的是396萬美元的合同,或是570萬美元的迷你中產,這個價格很難留下洛佩斯,那麼雄 鹿在在放棄米德爾頓和布羅格登以外的所有球員的前提下(包括需要裁掉希爾),才可以給洛佩斯開出1030萬元的合同,開了這個合同以後雄鹿只剩下480 萬元的空間特例,這樣也和湖人簽約三巨頭一樣,會堵死空間,然後丟掉陣容深度。 所以預計雄鹿會給洛佩斯開出600-800萬美元的合同,也可能是2000萬左右三年的合同。

這個時間我湖的機會就來了,把去年沒簽約的鍋全部丟給魔術師,然後開出2500萬元的三年合同,加上洛佩斯願意留在洛杉磯,應該能簽下這位中鋒。

不過要搵人做AD 血坦塞住個底係真
Mega super team
Foj AD DAJ
冇傷夠冠啦
艾狗奶左半年去唔到湖點算
呢家湖狗風向普遍係唔夾硬追三巨(除非啞狗),想簽Beverley 加其他野
湖狗姐
唔知管理層點諗
艾狗柒到
DAJ 入過all star 同一陣,算唔算巨頭
佢全盞已過
E+計既唔算啦...
要簽洛佩斯,首先要考慮雄鹿的空間,目前雄鹿能為洛佩斯開出的是396萬美元的合同,或是570萬美元的迷你中產,這個價格很難留下洛佩斯,那麼雄 鹿在在放棄米德爾頓和布羅格登以外的所有球員的前提下(包括需要裁掉希爾),才可以給洛佩斯開出1030萬元的合同,開了這個合同以後雄鹿只剩下480 萬元的空間特例,這樣也和湖人簽約三巨頭一樣,會堵死空間,然後丟掉陣容深度。 所以預計雄鹿會給洛佩斯開出600-800萬美元的合同,也可能是2000萬左右三年的合同。

這個時間我湖的機會就來了,把去年沒簽約的鍋全部丟給魔術師,然後開出2500萬元的三年合同,加上洛佩斯願意留在洛杉磯,應該能簽下這位中鋒。

不過要搵人做AD 血坦塞住個底係真
DAJ啦,唔好比AD做咁多野
DAJ 入過all star 同一陣,算唔算巨頭
佢全盛已過
E+計既唔算啦...

學友幾時死
好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞