[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
50m即放
哥斯達大盜 kean應該夠快嘅
c7大一年唔知點
其他大巴 文仔 西瓜 貝貝 都冇乜速度
而家個情況似係ajax拖緊,要做嘅嘢都做哂
姐係都係想過疤多啲
依家呢個大盜爆到都推甩個波啦,哥斯達就肯定又會傷 望就望貝貝成才 佢其實算快
大盗根本就唔應該留,好差
賣到40-50M可以買番咩有級數中堅?
迪列特拜拜
大家休返休褲啦
啱啊清
Laurent Koscielny is pushing Arsenal to allow him to terminate his deal

L’Équipe report that Bordeaux have made 33-year-old Arsenal defender Laurent Koscielny their #1 priority to replace the out-going central defender Jules Koundé, who will join Sevilla shortly for €25m.

https://www.getfootballnewsfrance.com/2019/laurent-koscielny-is-pushing-arsenal-to-allow-him-to-terminate-his-deal
呢件仲廢過bounnci
哥斯尼得,condom都得啦
Juventus are thinking to send Pellegrini on a season long loan, the Bianconeri want to sign a player who can play at the both sides, Currently, the names of Darmian & Hysaj are top of the list. [SportItalia]

又Darmian
屌你一係改造emre can打中堅
個個轟會窗都傳大米安
有無傳左三四年
我記得佢去曼聯之前已經傳買佢
踢得兩場,唔記得都好正常
無四年都一定有三年,佢未去19000已經傳緊,而家要嚟把撚咩,廢哂武功,仲要已經職業生涯黃昏期
其實得29歲姐
巴沙利黎果陣咪又係咁上下歲數
佢季尾好似客串咗一兩場中堅,認真幾好
巴沙利打中堅佢打閘,成日要走上走落所以個歲數好難比較,同埋佢係19000咁嘅表現
二千萬以下咪買囉
貴過就不了
咁睇佢嘅定位係咩啦
如果用黎頂簡些路當然要屌老母啦
但如果只係後備我又覺得無咩問題
始終柏歷堅尼太細個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞