[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
唔係天空報左已經好穩啦咩咁另外拉比奧特簽到未
根據以往嘅經驗,兩單都肯撚定係險簽
romeo agresti

Juventus have received positive signals from Matthijs de Ligt, who is now ready to say yes for a move to Turin. New contacts are expected today

吹水唔使本
條友啲料越來越流
越順利覺得越出事
通常傳得越恆嘅最尾都係收皮
我祖的交易不可能這麼順利
最後原來有出價,不過又係15m大法
著返褲啦大家
最後原來有出價,不過又係15m大法
著返褲啦大家
原來肥佬之前係尼維特個經理人
賤種輝
尼維特係佢自立門戶後第一單大 deal
當年係佢帶尼維特去拉素
而家簽森多個anderson就最似
點啊?
老母無生意要你入黎接客啊?
係舊登有隻傻鳩鏝開分身爆閘入祖狗竇俾我踢爆左得閒搵返條link出黎俾大家笑下
Reports from across the Italian press suggest that Matthijs De Ligt is poised to join Juventus, possibly next week.

News has intensified over the course of the last 48 hours of talks between Bianconeri management and the players agent, Mino Raiola, and a potential transfer to Juventus this summer.

今個week又變下個week,又48小時,劇本必備劇情齊晒
之後就會無限接近->48小時->下星期->鈀
你哭著對我說
簽到的都是騙人的
我不可能見到他簽紙
邊間教會
死便宜仔
好笑
實係你踢爆架啦
賤種便宜仔最撚叻認屎認屁
郭富城嘅弱
比你難到要GOOGLE
唔好比佢停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞