[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
唔明諗乜,要打歐聯肯定spin好d
正如上樓上有巴打所講 pellegrini 年輕過spin,而且今年又開始企穩意甲,佢下半季去左卡利亞利都好多場正選
換佢仲有10m收,慳返啲人工,唔算差既deal
加上spin 雖然對馬體好出色,不過太多傷啦
雖然spinazzola可以俾到多d信心大家
不過下年歐國盃
講真收到offer,佢都未必真係想留低做後備
而我地又要賣下人填FFP
之前傳過爭廿幾m,所以先急住賣cancelo
宜家Orsolini同佢加埋剛剛夠25m
就算真係想賣cancelo,都唔洗俾人揸住春袋
40m加個丹尼路真係盞捉蟲
另外個新仔唔夠廿一,可以慳翻個註冊位
亦有可能當賣多個人情俾肥佬
幫佢啲client加下人工
都啱既,只係見到spin又愛祖,又剛剛拾回狀態同埋幫到隊波,唔捨得姐
同理如果佢keep住健康,級數唔會低過羅馬個florenzi
如果有人情味嘅舊年走果個就係迪奶唔係馬神喇
係囉
好似話以為新球季預埋佢,點知請佢食無情雞
早5日官方ig先post左佢嘅相
史仔傷左半季 又唔係成日有得出 咁都值25m
如果堅o既 羅馬笨左d
仲未計出返黎都傷得多呢。。。
因為個新仔前年都一樣傷足大半年
Pellegrini 簽5年,1.5m年薪+bonuses ,即將體測
蛀牙,體測fail
笑得幾開心
賣仔莫摸頭

呢個都好開心
Official: Fabio Pecchia is the new coach of Juventus U23 ✅✍️⚪️⚫️ @GoalItalia

重以為會係派路tim
唉,希望唔好再有後生仔女諗唔開了,呢個政府唔值得你去放棄生命
為呢個香港,唔值得
sad news...呢個政府要逼死幾多人……
其實係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞