[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
市政府玩嘢唔俾起球場的話無得搞
FFP 玩死意甲祖記外嘅球隊
Revenue 好難谷得起
呢點祖記真係好大優勢
屌你老母 又話數小時內簽到迪列特 簽撚左去邊呀
祖起球場果幾年好窮
窮好大程度係撞正乙組上黎同無歐聯打
FFP 11-12球季開始實行
Allianz 11年完工
而且 FFP 一開始實行時要比時間球隊 adjust
所以個規限係鬆好多
某程度避咗負債最勁嘅時期
到宜家嚴格執行就食正新球場個收成期

淨係命名權宜家每年都收緊75M
啱啱發覺真藍黑球場都係自己嘅
17年買咗
宜家又有歐聯
長遠真係有得搞
我地03年就已經買左delle Alpi
就算唔重建啲收入一樣好過其他意大利球隊
重建只係為左更上一層樓
而事實亦證明主席呢個決定相當明智
呢個真係祖記史上最佳收購
如果唔係又係俾市政府同 FFP 玩殘
尤其是宜家意大利經濟唔好
要市政府放棄球場呢隻金蛋難好多
Negotiations underway between Juventus & Roma for the exchange between Spinazzola & Pellegrini. [@DiMarzio]

係咁想送走啲閘
想點
煙蛇可能唔鐘意攻強守弱既閘
7咗原來係傳 Luca Pellegrini
左閘換左閘
Spinazzola 好野黎........
Spinazzola搶鏡啲
睇唔透
Pellegrini 應該未 ready
換咗分分鐘都係借返出去
我覺得rogerio都勁過佢
Spina其實打得幾好
我明啦
佢個agent係Raiola丫
Spina 始終多傷
咁換法,沙利真係打硬4後衛
突破盲點
突破盲腸
冇Spina 連馬體會都過唔到
要解放CR7一定要閘位配合 而家想賣撚哂啲閘
沙利係咪真係咁有信心改造CR7
有啲期待究竟沙利會點用阿朗放433嘅左前定中鋒
覺得沙蛇會被人炒
Five-year contract worth €1.5m/yr for Luca Pellegrini, In the coming hours, medical visits & signing of the contract with Juventus. [@NicoSchira]
拎spina換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞