[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
宜家多人爭嘅都無咩幾可會唔洗俾
emre can都好似俾左16m簽紙費
同肥佬/文迪斯 deal 開
呢啲真係濕濕碎
其實係無咩所謂,最重要佢有料
PSG係最大水魚 賣50M得唔得?
不過好難買到 因為佢唔會走出意大利
睇球王片的確幾啱使
佢唔錯的特別今年係羅馬開始企穩陣腳
初頭見到用spin換覺得好on9,睇球王片其實都唔係差,有10m收返之餘佢仲要後生6年,如果有表現過兩年辛度慢慢退落嚟比佢上位又可以年輕化,不過我信佢最後會變成現金卷
拉比奧特搞店?官宣左
Romeo agreati 話done deal咗,應該J得,de ligt佢話下星期
迪列越押越後 開始黎料
所有官宣都似要1/7先公佈,到時消息會多d
不嬲祖記簽人都係冇乜點傳過一下就簽左
好似spina換pellgrini咁
Rabiot deligt拖咁耐,睇怕都兇多吉少
plan b
滴奶重金續約 改打中堅
最已陣
尤其是De Ligt應該凶多吉少
中堅預收購完畢 繼續用基隊加老師,然後再拜神基隊唔好傷疲
好似係祖記俾10M羅馬
Paris Saint-Germain have contacted the entourage of Leonardo Bonucci, according to @romeoagresti.

換馬昆奴斯即deal
Sky: Luca Pellegrini + €10 M Heading to Juve for Spinazzola

另外睇到d話兩個球員估價係spinazzola 25m,pellegrini 15m,所以羅馬補10m比祖記,但最終係點就未知,同埋好似話呢個交換祖記又可以係人工都慳番d出嚟,因為pellegrini人工係低過spinazzola
50%係馬昆奴斯,50%係de ligt,開個魯加尼比佢,等佢永續
Thanks 俾樓上其中一個 tweet fake 咗
收返10M真係唔同講法
收番40m已經心滿意足 快d買啦屌
其實係咪d tweet搞錯左
羅馬加10m換史仔 唔多正常
因為Romano果條tweet個英文翻譯譯得衰
一個新仔,一個做緊國腳
羅馬要補多10m好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞