[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
宣佈賣走大巴同cancelo
幾靚仔
With the arrival of Juventus’ new coach and the possible signing of De Ligt, Bonucci might leave the Italian club. 2 years ago, PSG tried to sign him and according to our information, his price is currently set around €30M and €40M

https://mobile.twitter.com/parisuniteden
好便 連文勞拉斯都唔夠比
等你班傻仔仲以為係迪歷特
Adrien Rabiot Juventus medical is tomorrow. [Sky]
米蘭迷路過
見到條題入嚟正評
好撚嬲 冇咩心情睇轉會

同你一樣
今日嘅唯一好消息
btw烈士rip
唉,,有唔開心有野諗唔通真係要講出黎
啱啊,呢度大把手足係度,撐住
睇到d廢中廢老咁撚畜生真係好嬲
肯定細個做開紅衛兵
宜家咪搬翻翻文革果套出黎批鬥人
影撚住都夠擔做就知班生蕃根本未受教化
咁撚鐘意大陸果套就死翻去大陸啦
負皮個件垃圾,我屌你老母死全家
The latest reports from the Gazzetta Sportiva suggest that Sarri has made assurances for Bonucci at Juventus, letting the experienced defender know that he is a part of his plans and, therefore, the defender will only be allowed to leave if the Ligue 1 giants present a big enough offer for his services.

反沙sir了
黑社會大哥幫手撐警 警黑果然一家親
the defender will only be allowed to leave if the Ligue 1 giants present a big enough offer for his services.

錢作怪,PSG比多少少啦
見到d冷血廢老真係嬲到爆
沙sir 唔洗反 邦路斯得果30M就咪賣啦
最起碼你收到報價夠你買manolas
賣左佢唔通場場重要賽基亞連尼正選咩 最基本3個頂妓中堅
馬昆PSG一定唔deal 除非買到manolas 已經諗唔到中堅重有咩平靚正
羅馬冇歐聯打就清人 一定要買manolas (個人建議依家搶)
賣完再買太危險 買完仲有2個月時間一定賣到邦路斯
邦路斯唔止4M人工
但係manolas要求拿仔出4M比唔起
最好就搶文仔 再賣膠邦去拿仔 最多便賣少少30M
膠邦好似唔會走意大利
膠邦係ball maker manolas唔係
而de ligt 都係ball maker 所以達manolas好D
而高列巴黎係b2b中堅 搭ball maker膠邦反而配合到進攻風格
所以搶拿仔manolas 唔會驚賣唔出膠邦
到時拿/psg 搶住要
拿仔要搵件頂級等比人出解約金買高列巴黎都唔洗比人知道有大筆錢買頂級中堅 好似賣左higuin 就高左好多價買條垃圾中鋒
幾期待作客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞