[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
新人留名
拉奧拿
賣世界冠軍
Bonucci considering three options

It’s not only Paris Saint-Germain that want Juventus defender Leonardo Bonucci, as Manchester City and New York City FC are also courting the Italy international.

According to Sportitalia journalist Alfredo Pedullà, three foreign teams have enquired about his availability, but so far with no genuine negotiations.

https://www.football-italia.net/140149/bonucci-considering-three-options

New York City咪又係鏝
賣啦屌
係差de ligt
無心機,個城市好絕望

p.s 快d官宣De Ligt沖喜下
ForzaJuve2017
·
4時
Someone asked Claudio Marchisio that Aaron Ramsey is going to take the No. 8 shirt, How you see it?

Marchisio: "I'm glad he's taking it. He's a great player, I wish him all the best

藍斯幫全盛馬神挽鞋既資格都無……
無架喇
著返條褲
係無心機,但由個人沉落去都唔係一個好方法,打擊緊自己咁,香港嘅嘢就一定要撐,同時睇下其他嘢分散下咁先撐得耐,人禽有別,相信真正愛香港嘅人就算留意緊其他嘢個心都係仲有香港呢個地方
你諗法好積極。。但共產玩同化好叻,keep住每日150再加賣港政府政策輔助,只會越黎越灰同嬲

講番波,我覺得de ligt應該係最後重要收購(如果買到既話),條中場就算rabiot到仍然唔係好比到信心
真係唔罰
灰同嬲係正常,但真係唔想再有人咁樣自殺

De ligt希望真係簽到,之後就睇下智賣咩人走,同埋pogba話想返嚟,同緊adidas傾出錢買返佢
又逼害
Max今場係好堅,但呢下唔罰就真係....FIA
Leclerc
我做adi會肯出錢
買左阿朗之後我地嘅media coverage大左好多好多,商業價值亦都升左好多
但奈何阿朗係nike人,無得著祖記波衫宣傳
Adi都應該會想搵個夠級數嘅人過黎宣傳食住條水
所以都應該會留大巴拿,同可能會資助我地簽pogba
普巴條數真係難計,一定唔平,條數做得靚有難度,不過至少可以賣走d唔同嘅先,中場都人太多,如果條數平衡到就希望佢唔好賣主力(包括cancelo)
我覺得當務之急係要買返兩件好使好用既翼先得,依家真係打到翼既得貝貝同dc,dc又成日傷,大盗又越黎越膠唔係正選料,得兩隻翼好難頂到成季
OFFICIAL: Juventus have signed Luca Pellegrini for € 22m, payable over three years. He signs a 4 year contract with the Bianconeri until June 30, 2023.

第一簽
唔係喎,第二簽先啱
第2簽係gigi
睇見班偽人就火滾,平時滿口仁義道德,到宜家居然為班畜牲站台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞