[抗爭未成心不死 莫使港人淚滿襟]祖雲達斯球迷臨時討論區

1001 回覆
22 Like 4 Dislike
講真轉會薪酬總budget真係至少要去到英超西甲豪門budget7,8成先有得玩,干地執教我覺得普通,但係有句說話好贊同,得10蚊係好難食100蚊既餐。當然意甲係難咁樣去比較,但起碼好開心祖記打破薪酬上限呢樣野。
咁要睇下值唔值..
睇下曼聯
睇下當拿魯馬
每間球會都試過買錯貨,呢個要靠高層眼光,但如果好似阿仙奴同乞衣,有眼光都無用
MATTHIJS DE LIGT’s move to Juventus is set to be announced on Monday, according to reports.

似係確定咗,應該係好似上面巴打所講得1/7先公佈
希望無變數
DELIGT
Pellegrini 已到J medical體測
希望
可以賣b19 比 psg?
我依舊唔信
咪除褲住啊大家
20歲仔咁老嘅
但其他球會都好似冇話去爭,希望ok la
J左 2個禮拜冇力了
簽到rabiot deligt真係要放迪奶減輕薪金負擔
不過簽到先算喇
迪奶+西瓜=De Ligt
西瓜真係無得stay?好慘成日比人當人球
西瓜好難甩
Burnley's Dwight McNeil has caught the eye of Juventus - reports

https://www.lancs.live/sport/football/transfer-news/burnleys-dwight-mcneil-caught-eye-16509104
Announce of the away kit
似啦
What sets us apart?
仲唔係作客波衫?
永續基迪拉?
希古恩究竟會唔會搵到歸宿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞