OGCIO APII interview

864 回覆
11 Like 12 Dislike
23/3 interview
please add to TG group @AEUGChrisBB
6/3 interview , please add to TG group at @giantho
你地係咪唔識自己入group 入group都要做伸手黨
當一個人咁做, 第二個都咁做, 第三個亦會跟住咁做
好耐冇入黎, 一入黎先發現自己又衰左
今日先收到,應該有人decline 咗再出。有個fd 都decline 咗
Btw 知唔知interview 形式會喺點,會唔會問啲好technical 嘅嘢
第二年收皮
基本嘅TECHNICAL野,同埋問你佢地有D咩搞作
你係咪無programming background?
我讀IS,淨係識VBA, SQL 如果係咁jer 我programming 嘢真係唔識
Analyst Programmer II
請唔識Programming的Programmer
財政司司長都唔識理財
律政司司長都唔理法律啦
所謂AP 只係一個rank 黎
政府or 醫管局大把AP 唔係做programming
唔識寫program 既大有人在
聽宜家啲API, SM 講, 宜家有啲PROJECT 既SA&D 要自己做返, 遲下連PROGRAMMING 都要
有咩 唔知唔記得咗定根本無做,有兩part 係無時間睇都無睇過
有啲印象,但嗰啲唔洗識programming 都會識做㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞