OGCIO APII interview

864 回覆
11 Like 12 Dislike
In完,有兩個board in,一日應該in到30人左右

bro in咗幾耐?

好快in完,都係15至20分鐘,個interviewer好似好趕時間咁

正常啦 一人in 十幾個 佢都cut得就cut啦

一日*
我見到個list 一日有12 個 有兩個board

in 到3月中?

我都見到
留名
推~
其實interview 先後次序係咪反映左筆試分數

會唔會係報名先後次序

會唔會係報名先後次序

我就10/27號apply 尋日in左

會唔會係報名先後次序

我遲你兩日報,1號in咗

會唔會係報名先後次序

星期五都有得in?即係一個星期in 3日?

會唔會係報名先後次序

星期五都有得in?即係一個星期in 3日?

日日都有
Apii 路過
同team果幾個apii個個忙到扑街
星期六日都要番
仲多野做過我番私人工果時

有無apii過唔到三年probation?
in 左15 分鐘就完
in 左15 分鐘就完

感覺如何?
想問下一月個筆試係咪仲係考中英同apptitude test?
in 左15 分鐘就完

感覺如何?

一般般,感覺好趕
想問下一月個筆試係咪仲係考中英同apptitude test?

CRE 超進階版

CRE 超進階版

thx. 15年考過一次收咗皮無得in, 16年截咗報名先記得冇報

CRE 超進階版

thx. 15年考過一次收咗皮無得in, 16年截咗報名先記得冇報

interview 完再有筆試?

CRE 超進階版

interview 完再有筆試?

你乜7都唔知就唔好入嚟啦,呢到係interview區,唔撚想益你
見完 麻麻地
Sosad
見完 麻麻地
Sosad

點麻麻地法?
見完 麻麻地
Sosad

點麻麻地法?

有啲唔識答
有一題唔小心講遠左少少
見完 麻麻地
Sosad

點麻麻地法?

有啲唔識答
有一題唔小心講遠左少少

bro in board A or B? in 咗幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞