OGCIO APII interview

864 回覆
11 Like 12 Dislike
佢條線打極都係user busy lol
有d野想問都打唔到
我第一日in..仲未收到email...fail 多...

我都無收到,唔知分幾多次出vetting...

3/1 in 未收到

問左話要等到五月中先打去問....

姐係點?5月先再有第二回?

佢話有4 5 個patch ... full list 要去到五月中先出晒...話仲有人等老板approve...

佢仲話出patch 唔係跟interview 日期...唔知信唔信好...
有d野想問都打唔到

我係打interview email 上第二個number 先打通

3/1 in 未收到

佢話有4 5 個patch ... full list 要去到五月中先出晒...話仲有人等老板approve...

佢仲話出patch 唔係跟interview 日期...唔知信唔信好...

而家咁樣對未有消息的人真係好煎熬

每日都瘋狂f5 個email等派彩

3/1 in 未收到

而家咁樣對未有消息的人真係好煎熬

每日都瘋狂f5 個email等派彩

F5 到7/8月,就會係信箱收到rejection letter
咁第二批應該easter後先有
出年都唔知仲考唔考好。。
我9/3 in
我諗應該唔關interview 時間事 應該係有ranking 跟住派彩
收到了😍
有d野想問都打唔到

梗係啦,宜家有人收到vetting, 肯定大把人打去問
有d野想問都打唔到

仲要佢地本身都要打電話俾vetting d 人
有d野想問都打唔到

巴打你都收到call?
有d野想問都打唔到

巴打你都收到call?

我上兩頁講左收到了
不如開番個telgram group?

Good idea

Good idea

未收到vetting 入唔入得?
照入啦 係上面條link

點解係channel唔係group?

咁一係你開?少用tg

咁一係你開?少用tg

https://t.me/joinchat/AAAAAAl3QDt_HHPx3arTgA

咁一係你開?少用tg

https://t.me/joinchat/AAAAAAl3QDt_HHPx3arTgA

CD rom 都入得?🤔

咁一係你開?少用tg

CD rom 都入得?🤔

開個新group la巴打, 加密番條link, 唔好俾cd-rom見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞