[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 4 )

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
但其實點解皇族要改記憶被人知道真相唔係重好咩
巨人大戰嘅真相漫畫都未講
三笠個頭好似我的英雄學院個8百萬咁7
同埋想行愚民政策,啲人先唔會反佢,又肯乖乖地留係牆內
我覺得艾倫同佢阿爸一齊講「原來是你呀 戴娜」呢幕 有少少艾倫俾佢阿爸嘅思想同感情入侵咁 由食巨人嗰刻開始 艾倫已經有一部分思想唔係本身嘅自己

就好似皇族食完始巨會俾人洗腦咁 佢阿爸好似活埋係佢體內咁
個肥佬如果生得靚仔少少可能已經做咗主角
下一季既文戲仲好睇過打鬥畫面
同埋佢應該係歷史撚嚟
讀得歷史就走唔甩啲偉人傳記
偉人傳記又走唔甩啲哲學思想
如此類推
半年間成長咗三次 讀者同作者都成長咗三次
Armin嘅性別就係armin
咁似阿妮嘅
但動畫如果冇變身嗰個過程 直接揸爆隻船我反而覺得好怪 好似cut左一大段嘢咁
唔好玩啦,馬萊黑警就係馬萊黑警,內心污糟到咁冇得同主角比啦,艾倫都叫係一心為自由而戰嘅熱血青年呀(sor可能我認真咗)
你諗通咗少少嘢
有個位唔太明
點解艾倫要去完地下室之後先覺醒返佢老豆啲回憶?例如知道原來食自己老母嘅係戴娜
唔係繼承咗巨人之力之後就會睇到前任啲野咩?
有無巴絲賜教

講到似層層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞