[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 4 )

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
最後首BGM我聽完都有種重生既感覺,連埋前面艾爾文既掙扎同兵長既抉擇呢幕,今集BGM用得好到位

好想食sasha波餅
唔會喇
之前一集兩話全部打戲黎
之後預返好似一二季咁樣 一集1.5話差唔多
兵長幫阿爾敏續命之前內心嘅掙扎,呢次動畫版做得好過漫畫
Yumir遺書都寫埋 應該都rip咗了
但係動畫團長舉手果度反而唔夠漫畫好
漫畫個意境高 就咁幾格團長回憶>兵長決定&結語
我覺得動畫兵長要做解釋 講得太多 無左個意境
屌 定係Yumir個巨人之力就係...
LM
頭半段完全無BGM
點解痴線,我都覺得咁好合理
等之後睇下有無其他巨人食(果個位佢地未知鎧俾人救走)就算唔得收養住先真係唔想團長或者阿敏死
半枝半枝隨時兩個齊齊變左弱智仔
兵長團長有無靚figure推薦
睇完呢兩集想入返隻
啪唔晒成支可能會好似雷斯王咁變奇行種
但變咩種都好都唔死得住 吊住條命先
到時變多次120米再沖去城牆最後兩個都救唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞