[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 4 )

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
今季上神檯原因主要係創哥畫功進步,終於令佢啲分鏡變得好突出,加上奪回作戰呢章本身太完美,根本冇野可以加筆咁滯
用炸藥炸爛佢
因為原漫畫分鏡比起初期已經大幅改進
所以動畫唔駛點改
主要都係時間、資源、經費不足
第一季正值WIT Studio打響名號,所以高汁
之後走去做甲鐵城,搞到第二季隔咁耐,不過隔得耐都=時間充足既,集數又唔多,所以依然超班
但第三季中間無啦啦又隔個甲鐵城劇場版
搞到要分開兩pt不特止,pt2有啲畫面作畫重令人R晒頭
冇錯係有今井,淺野啲大卡親自操刀,係信心保證,好多位亦做得好靚好正
但冇得否認係都有唔少位一睇就知唔夠時間畫咁款
第2季公認神都下滑?
呢季每集劇情都睇得幾舒服
唔會太拖或者太急
某程度上黎講係諫山呢一篇安排既劇情每一集最尾都好吊人癮
令人好想快d知之後既劇情
如果就死果個係艾倫唔係阿爾敏,mikasa會唔會放棄反抗?
會唔會情願殺晒全場既人都要救艾倫
假設佢冇
世界線收束ok?
老豆生多左個取代艾倫ok?
雷槍射落肚又唔等於死嘅,最多咪炸開2截
炸開兩截還炸開兩截,死還死
兩回事黎,唔好混淆
咁岩食屎食著豆
兵長咁攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞