[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 4 )

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
當初我唔識加密,真係直接將劇透內容整成粉紅色、橫刪線同極細體
果時出漫畫傾爆左兩個post 將巨人再昇華到一個層次
巨人真係好正
一直以為去到B嗰個位已經係盡頭
馬萊個仆街段獨白突登整到同觀眾講野咁
好似問緊我地睇食人片咁重口係咪好有趣
正正常常明明係女神級
真人電影版搵結衣BB做fit哂
睇左兩次都唔太明 佢話如果艾撚個城俾人反cap 城牆入面啲巨人就會出黎殺哂你地 但問題係點樣先召喚到牆內巨人 係咪就係用巨人座標
咩劇透,動畫咪講咗囉,冇因為人哋加密失敗就話人係劇透啦

岩岩睇左第三次 發現巨人啲伏線真係好犀利 第一幕介紹吉克細個時佢手上玩緊隻猿人 呼應返佢長大後猿巨呢個角色 同埋吉克都幾仆街 阿爸將所有真相講哂佢知 點知佢都係選擇信馬萊果套歷史 仲要篤哂老豆老母出黎 間接殺左自己老母 然後佢老母又殺埋艾撚個老母 同埋睇左三次先發現佢係艾撚個哥哥?亂到仆街
父親節出依集,幾應景
之後會講
咁究竟邊班人講嘅歷史先係真
兩邊都係假,歷史都係唔可信,由勝利者撰寫
但佢老豆叫佢要跟足馬萊嘅訓練
我諗係搞9到佢以為自己真係馬萊人
又或者單嘢同 梟 有關(9估

就咁睇,吉克同艾倫應該係同父異母
無真相,應該係話 你相信邊樣 真相就係邊樣
真同假 重要咩 只係立場唔同
下集梟會講
池田 エライザ,又日本妹又混血

不過ミカサ唔係大波妹
睇完今集再睇番第二季ed感覺好奇妙

正到虛脫
下集講
我係漫畫黨都要睇下停下睇下停下先消化到
而且覺得今集啲時間慢過上嗰幾集好多
建議唔好諗住用一般常理去了解吉克,真,你睇佢玩石頭彈嗰陣自言自語咗幾耐,或者佢精神係有啲缺陷

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞