[ 4月新番 ]進撃の巨人 Attack On Titan Season 3 Part.2 ( 4 )

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
一早識已經S2果陣知既情報黎喎
搞搞陣啊,清
萊納心諗
你條仆街推理到咁多野
s2當年都只係有一幕出現過,萊納隻身喺巨人面前救光頭仔嗰度,佢諗起以前有位手足又係以命換命救自己嘅回憶

回憶裡面的確係有托柒同亞妮
有一幕對我黎講好震撼嘅
就係個變態肥佬好激動咁話要從世界上驅逐所有巨人
呢個係全人類嘅願望

根本就同艾倫一直講嘅野一模一樣
點知原來自己同身邊所有人正正就係自己發誓要驅逐嘅物種
兵長外傳裡面有隻巨人超靚仔
屌 萊納條仆街扮俾女巨人捉
原來係趁機報料
https://youtu.be/Un0hvPkprVs
11:46

呢個回憶係S2必睇,冇可能錯過
輪到我記憶錯亂

多謝巴打提醒
第一季最尾進巨打女巨又係有個火焰爆裂模式
搞唔掂,返睇第三次了,今集真係太好睇
第一季第二三集 唔記得
樓上巴打我明
漫畫動畫各有比較好既地方
但今次䲷變身我收貨

另外
動畫吉克同格利沙 被灌輸歷史重疊個樣係抵讚
漫畫無之餘又表達到格利沙 唔記得之前俾老豆灌輸歷史而忽略自身既感受

漫畫艾侖大叫,同老豆樣重疊,復權派同戴娜變身
漫畫畫得好太多

另外
格利沙牆上係撕裂聲多,我睇漫畫以為憤怒為主
呢個個人口味,聲演係無問題
第二集

第一季11集都有一隻
呢個五官我懷疑佢原本係女人嚟
創哥,真係俾小弟叫一聲創哥。上一次有漫畫家係我想咁講已經係《鋼鍊》嘅荒川弘
但我覺得畫兵長出流星斬合理喎,要突顯出佢outpower智慧巨人太多太多依個能力設定呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞