[思考FootBall ] 青之蘆葦漫畫討論區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
作者咪就係講緊現實無全能左閘
青井用佢既視野踢左閘 咪有機會做到全能閘
同埋一早講左青井技術差 點打中場
下場有答案, 北野vs青井,同功能唔同位置既對決
上場都寫晒出黎, 強如E記連失2球落後, 只係淨返栗林同阿久津未放棄
宜家冇左栗林, 又寫到北野咁勁, 下場又係時候到青井開掛
呢幾場無出青井, 佢喺場邊寫notes, 肯定係有任務或者課題
北野會唔會吹撚大左
栗林其實都唔好得去邊 十六歲J1 4入波6助攻
久保16歲果季踢成點?
北野都有鷹之眼? 仲係好似啱啱學識無耐
其實最癲係佢透過電視轉播知道青井有俯視
現實最似應該係TAA
學習能力SSS+
呢一話好似好耐...
希望快d 入戲肉
開始偏離現實
咁大雪點會做到高強度練波 唔死都殘廢
南美高原主場咩
我想睇花阿
呢幾話好悶 肯完未
去年9月,Owen透過「Project J」先通過在港的技術測試,從而取得赴日參加群馬草津溫泉青年軍,為期一星期的「試腳」訓練,最終獲取錄成為球隊一員。

「3年之後,Mirai Soccer會擔當Owen經理人嘅角色,透過同J2、J3球會嘅網絡,安排佢喺日本落班。當然,佢能夠喺未讀完高中,已經有球會簽佢,或者佢想邊踢波邊讀大學,我哋都會支援佢啦!」

「我知道爸爸媽咪為咗畀我參與Project J,付出咗好多,每個月又要畀我生活費。好多謝佢哋咁支持我,呢3年我會好畀心機,逐步逐步挑戰更高層次,成為第一個喺日本職業聯賽落班嘅香港球員,同埋可以為香港隊上陣。」

想攞多啲資料,包括手續、資格同費用等等,可以透過電郵聯絡Mirai Soccer嘅創辦人Valen【 miraivalen@gmail.com 】 
講完青森未 我要睇阿久津線
即刻出左
有無link
傲嬌
漫畫人出左
搞到佢被迫做隊長咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞