[思考FootBall ] 青之蘆葦漫畫討論區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
福田個plan又係點呢,自己出d青訓去歐洲,自己再教日本隊?
令 Esperion成為所有歐洲大球會既拉瑪西亞
跟住大半隊日本隊都係佢手下出身
果然係搵丫花 執飲食啦
覺得呢套真係可能畫得長過海賊王

用多100集講佢青年軍成長

之後用200集講佢第一次轉會海外
點樣適應歐洲聯賽

再之後用200集講佢發圍轉到豪門

再用200集講佢喺國家隊點樣carry

再用100集講佢點樣照顧班新仔同埋退役埋尾
起碼比多一百集講三角戀
千祈唔好, 臭閪大小姐個樣好撚乞人憎, 屌佢老母, 叫阿橘家姐請教栗林, 到人地問栗林果陣就啤實人, 正臭閪
依家臭閪大小姐點睇都似跟富樫喇
咪撚搞咁多感情線喇屌
仲有福田大叔同青井媽
想問呢套嘢喺日本人氣係點?我見佢喺日本亞馬遜銷量好高 係唔係足球漫黎講數一數二?
唔錯
出快D就好了.
你乜撚野事

又邊到踩親你條尾啊屌你老母
On9

邊個講鏝迷就係迷哥
係參考摩狗既話栗林早就變撚左工兵啦,義經都要縮鳩返去自己禁區頂
大友呢種球員直情連踢都冇得踢啦
之前先成日講話作者哥狗信徒
做咩依家講到佢變咗參考摩狗
條友利迷

呢排見自己球隊成績唔錯

就周鳩圍撩事鬥非
告白吧!
我覺得佢兩個係仕途問題啫

Honda去咗沉到今日依然要伊巴救世界嘅ac米蘭, Kagawa去到曼聯撞正斬叉燒嘅莫耶斯. Honda就話去完ac米蘭打唔翻起, 但係Kagawa翻咗多仔之後都做咗兩年主力, 係因為唔啱新主帥打法同自己想去西班牙先走咗去西乙啫
其實唔同聯賽要既野都好唔同
英超要咁多體力同身體碰撞
日本仔真係好難捱到
兒子細細過係外國train 開先頂到
希望南野可以成材
利申: 利

李城攞英超嗰未睇波, 所以唔知岡崎慎司踢成點, 但係佢都算係冠軍陣容嘅正選成員 修咸嘅吉田麻也我都覺得幾勁
幾時有新一話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞