[思考FootBall ] 青之蘆葦漫畫討論區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
講到大友出場拍葦人都知
之後應該搵老母同老婆出黎陪下佢
之後黑鬼完場過黎期待日本隊同佢一隊

類似啦
大友拍佢之前睥佢喎
呢套發展落去係另一套Salm Dunk
栗林終於出現
栗林果下 正撚到 睇到毛管凍
佢似嬲自己俾人換出場
好睇到仆街
粟林
愈係跌得甘
到彈返起一定勁到仆街
日本漫畫最鐘意咁..
到佢出返黎 直上日本隊不是夢
可能呢場有國外球探睇到
(嘩咁撚細粒都爭d 對付到個黑鬼, 好撚有potential呀) 之後簽撚左去國外
跟住故仔主角正式交返比栗林, 同青井阿哥鬥
無啦
青井之後去咗做廚(作者另一本煮野食漫)
栗林同黑鬼坐正做主角
上集屌一屌 今集就黎料

果然作者識得捉節奏 下集就睇栗林有幾巴閉

阿久津始終2奶命 想激勵隊友但比栗林搶晒對白
阿久話屌都曬口水 留返啖氣激勵隊友好過

仆街仔都咁既款
認同 可能畫埋佢跌完再點進化 再畫多佢兩場進化完點屈人機 之後就跳到j1
之後教練教國家隊
套漫畫成日強調個教練理想隊形係點
會唔會畫到福田完美十一人陣容挑戰世界
上半場完個個都知會出事
不過無人出聲想睇青井進化到去邊
青井其實守得已經好好, 係輸最基本既身體規格, 無辦法
進攻就太急進, 想傳d 可以直接破網既傳中, 如果os,肯乖乖慢慢黎, 老老實實傳中可能贏緊幾粒

完善攻防四個字害左佢
上半場完個個都知會出事
不過無人出聲想睇青井進化到去邊
青井其實守得已經好好, 係輸最基本既身體規格, 無辦法
進攻就太急進, 想傳d 可以直接破網既傳中, 如果肯乖乖慢慢黎, 老老實實傳中可能贏緊幾粒

完善攻防四個字害左佢
始終畫佢一開始係fw
想做英雄 想得分 想所有人目光都放係佢到
而福田想佢係輔助隊波 等隊波升幾級

正路要畫佢跳過一年先得 因爲佢依家正正係輸體格
軟件齊晒 但硬件落後
無可能畫一兩個月就幫佢打造合格既體格
好有可能青年期特別講幾個夢幻選手
例如阿久津 黑人 栗林 青井
交代完就直接飛去打世界賽
黑人幾勁都好 都係唔會動搖到我撐義經
好想睇佢兩個爭日本隊正選前鋒
仲有國家隊個個北野蓮
粟林會唔會用福田唔鍾意嘅方式贏波呢
睇完今集 完場都應該反cup 3:2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞