【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
頭先去sf express 問左,佢叫我比個電話號碼佢,check完話呢個電話冇件寄都唔撚寄埋就去旅行,冇交帶到

sf成日入錯電話/唔send sms架啦,我淘寶用sf成鬼日都係咁,要用單號先追到,你用電話號碼搵唔到唔代表樓主無寄既
我前幾日落單買多隻,佢都有同我講定去左旅行,會覆唔到 你過左咁耐先搵人地,人地預唔到架喎
頭先去sf express 問左,佢叫我比個電話號碼佢,check完話呢個電話冇件。寄都唔撚寄埋就去旅行,冇交帶到

賺咁多梗係即刻去旅行啦

上面兩條友仲柒,睇啲留言根本就係搞手,仲扮撚唒野話自己有買,做打手都唔好咁柒呀

淘寶成本都唔知洗唔洗十蚊隻,賺咁多都算,粒埋水唔知去左邊,信連登搵生意啲人真係仆得街

咁你咪淘寶囉
頭先去sf express 問左,佢叫我比個電話號碼佢,check完話呢個電話冇件。寄都唔撚寄埋就去旅行,冇交帶到

賺咁多梗係即刻去旅行啦

上面兩條友仲柒,睇啲留言根本就係搞手,仲扮撚唒野話自己有買,做打手都唔好咁柒呀

淘寶成本都唔知洗唔洗十蚊隻,賺咁多都算,粒埋水唔知去左邊,信連登搵生意啲人真係仆得街

惡過狗 我係樓主就退錢比你算,做你幾十蚊生意當自己係乜,網購就預左慢架喇,咁急你自己去信和搵隻出黎買

賺咁多梗係即刻去旅行啦

惡過狗 我係樓主就退錢比你算,做你幾十蚊生意當自己係乜,網購就預左慢架喇,咁急你自己去信和搵隻出黎買

唔係屌鳩佢慢,係唔撚見左人,不如你代樓主退比我啦,都係百幾蚊姐

絲打唔好意思 其實我無玩失蹤既意思
我啱啱返到香港而家先覆到 無漏既話應該已經覆左你了。

其實出發前果幾日我每日都有去寄貨,講3日內寄既如無出意外(手殘眼殘漏左單)我都係3日內寄出既,就算係上星期五晚先入數既單我都有係星期五順豐關門前趕去寄曬既 返黎都見到有巴絲同我講佢地收到。
出發前幾日新落既單入數前我都講定我會去旅行,返黎先覆到。
只係計漏左上星期寄出既單有可能有錯漏要跟單,呢個位我漏左講定先,係有錯失既,唔好意思
但我無心玩失蹤/唔寄就出發等等

如果絲打prefer退款可以wtsapp同我講
頭先去sf express 問左,佢叫我比個電話號碼佢,check完話呢個電話冇件寄都唔撚寄埋就去旅行,冇交帶到

賺咁多梗係即刻去旅行啦

有咁多搞手既就唔洗等樓主返黎,我去左跟啦
做狙擊手都唔好咁柒呀
過左一星期都未收到,check whatsapp

樓主好似唔係香港返黎先覆到

好多謝你地
美帝巴打都收到la

巴打係美帝巴打?

正是在下

miss左tim,原來就係你

好多謝你地

絲打好雷

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

好多謝你地

絲打好比心機搞大家有眼睇
一個人搞咁多野有甩漏好正常,你應該仲要返工果d都仲要成日跟單,其實已經好勁 幫唔到咩手但希望繼續有更多高質腦魔

btw 好似集體交收會易過sf?硬係覺得sf好鬼伏

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

絲打都係快d出新款投票

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

絲打都係快d出新款投票

大板丫唔識.

好多謝你地

一個人搞咁多野有甩漏好正常,你應該仲要返工果d都仲要成日跟單,其實已經好勁 幫唔到咩手但希望繼續有更多高質腦魔

有錢分咩 刷鞋刷到

好多謝你地

有錢分咩 刷鞋刷到

根本就係樓主朋友/樓主分身
正常人買完咪上嚟留一兩個comment
佢兩條友不斷推post又幫樓主屌人,比人發現左仲要死雞撐飯蓋唔認,真係柒到冇眼睇

好多謝你地

有錢分咩 刷鞋刷到

最好就有啦

好多謝你地

會繼續努力 巴絲打們係度/wtsapp時講既支持說話其實已經幫左我好多

其實因為幫手交收既朋友呢個月唔得閒,所以今次先試下全部sf處理,但發現都真係幾chur 同埋有時幾伏 下次應該會交收返 毒j表示會努力搵人手

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

絲打都係快d出新款投票

計劃中
但都有機會直接出新款,假如再有下輪再投票

好多謝你地

絲打好雷

好雷即係點

自己諗啦

絲打都係快d出新款投票

大板丫唔識.

正有此意

好多謝你地

有錢分咩 刷鞋刷到

最好就有啦

請你做打手

好多謝你地

有錢分咩 刷鞋刷到

最好就有啦

請你做打手

拎正版 好似係

認真 幾時有新版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞