【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
由於之前個post入左黑洞 ,為左比已經落左訂單既巴絲打可以follow up下最新進展,所以開左個新post
Final version 肥仔腦魔豆袋終於出世啦
暫時最快就可以係今個月底交收!

想要但之前未填表既而家仲黎得切填form
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOuHH1M1nZVkUIooZ-WmdO1xCG4z4oNULJ4hyUiyj5nHybJw/viewform
我會whatsapp搵你!
之前填左表既巴打絲打唔洗再填,我已經聯絡左既巴絲打就靜候好消息喇!

隻腦魔豆代12cm,上半身係棉,下半身係豆袋,所以可以壓到佢扁一扁,手感一流。遲d有機會仲會出一兩款從未出過既,放係檯面組成一套,但就要各位巴絲打遲d係facebook度投票去揀。

其實整一隻12cm同20cm既公仔成本都無乜分別,但我無整隻20cm收貴一倍係因為覺得大既公仔放唔到上檯同埋太阻頂,當然如果有巴打想要大隻d下次係可以改,而價錢係唔會貴好多

原版45蚊一隻
加吊繩 + 5蚊
加DIY手縫畢業帽 + 15蚊

巴打絲打們請留意住facebook page ,
( https://www.facebook.com/腦魔豆袋-210662416068013/ )
任何發貨交收既通知為方便起見都會首先透過個page去通知大家!
稍後亦都會透過個page整一個投票比各位決定下一隻腦魔豆袋公仔既款式

多謝支持
支持你呀絲打
支持你呀絲打

多謝
為感謝頭三個Like 左 fb page既巴打絲打,你地將會免費獲得普通版一隻
去到一百Like果陣會再抽一位送出
支持 幾時會有得投票,我想投舊版藍色腦魔
支持 幾時會有得投票,我想投舊版藍色腦魔

預計派第一批貨前後
頭三位讚好既巴絲打已經聯絡左

補返張畢業版預計圖
未連帽高12cm 帽同證書係用針線連住既

畢業版final version幾日後造起會post係facebook同呢度
好期待
名已留
準備入數
好期待

名已留

多謝支持
準備入數

巴打
逐步聯絡緊巴絲打
記住check whatsapp啊!
無whatsapp既巴打記住同我講聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞