【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
嚟緊畢業好想要隻畢業版

如果有 tg我 @lihkden

麻煩絲打
嚟緊畢業好想要隻畢業版

麻煩絲打

畢業版無貨材料都無
如果有既tg你啦
多謝巴打支持
嚟緊畢業好想要隻畢業版

麻煩絲打

畢業版無貨材料都無
如果有既tg你啦
多謝巴打支持

我想買 點交收
有繩版
我想買 點交收
有繩版

黎緊既單都會用sf到付既 巴打有興趣既係fb page留個msg啊
原版腦魔已經賣曬,加繩版仲有少量貨既

btw 歡迎巴絲打們 follow ig : @lomore_bean
會唔會出再細少少 可以掛係個背囊 搭車玩
仲會唔會出畢業版

暫時未必會
btw 而家都掛到袋
巴絲打send黎既圖

仲會唔會出畢業版

暫時未知會唔會啊,因為原版同畢業版所需既材料都缺貨

暫時未必會
btw 而家都掛到袋
巴絲打send黎既圖

太大個 成上次見到有人掛住 係到成街D人望住佢
想要大隻腦魔
係咪仲有呀

暫時未必會
btw 而家都掛到袋
巴絲打send黎既圖

太大個 成上次見到有人掛住 係到成街D人望住佢

耀眼的腦魔
研究下先
想要大隻腦魔

想要幾大隻左右?
係咪仲有呀

仲有加繩版既,歡迎ig dm我 @lomore_bean
或者facebook 腦魔豆袋

係咪仲有呀

仲有加繩版既
Whatsapp 左你
Whatsapp 左你

sorry近兩日比較忙少睇手機,覆左了巴打,thank you
全部現貨已經賣曬了
黎緊會有新款 上一隻都應該會加造既
嬲嬲登場!!!
加繩版奶腳腦魔、加繩版嬲嬲腦魔、畢業版奶腳腦魔都有得訂喇
嬲嬲隻手遲D會改做向左上方手指指咁樣既!
想要既請填 Form 啦
https://goo.gl/HxhWxs

👅 加繩版腦魔一律50 HKD;
🎓 畢業版腦魔一律60 HKD。
全部順豐到付(15HKD運費)📮
..
Instagram: @lomore_bean
Facebook page: 腦魔豆袋

嬲嬲隻手遲D會改做向左上方手指指咁樣

預計五月中前到貨既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞