【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
努力造緊畢業版FINAL VERSION,一陣POST上呢度同FACEBOOK

一家大細
Form已填
啱啱填咗
絲打聽日入數可以嘛?

一家大細

好想一掌拍扁中間嗰隻
btw好似咁樣成set擺係公司枱會好正不過今水好似冇大隻版?
Form已填

多謝巴打支持
telegram得唔得 如果得嘅話張form 電話number果度填咩

可以啊,填tg id啦

一家大細

好想一掌拍扁中間嗰隻
btw好似咁樣成set擺係公司枱會好正不過今水好似冇大隻版?

拍扁d肥仔一樣得
係啊無16cm了
遲d出其後表情,成set放枱都得

畢業版!!手工縫上去的
Default會有埋鍊扣同個吸盤,唔想要既可以除左佢
啱啱填咗
絲打聽日入數可以嘛?

可以,多謝巴打支持
如果無漏既應該已經聯絡曬咁多位巴絲打,
仲有影左入數紙比我既巴絲我會覆返你confirm 的,
如果我未搵你既記住係度/facebook講我知啊
form已填 聽日入數

多謝巴打支持

如果順豐到付,遲啲係咪有位俾我填收件地址?

如果順豐到付,遲啲係咪有位俾我填收件地址?

會個別whatsapp SF到付既巴絲打問想送到邊個SF站
填左form.. 等你通知
填左form.. 等你通知

多謝巴打支持 盡快搵你

玩野版
頂帽大左既
非賣品

已做實驗
條繩有彈力,所以肥仔腦魔會穿過到
腦魔二世於高登的綠魔頭像其實是外國卡通片The Tick 中其中一位角色"The Human Ton"手上的一隻綠色布偶公仔,名叫Handy。但Handy並非由The Human Ton所控制,因為Handy的思想是獨立的,他與The Human Ton在精神上都是不同的獨立個體。

http://evchk.wikia.com/wiki/腦魔二世

玩野版
頂帽大左既
非賣品

個樣好邪惡

玩野版
頂帽大左既
非賣品

個樣好邪惡

惡鬼腦魔
幾時會通知面交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞