【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
幾時會通知面交

到貨後,預計二月尾
繼續呼籲巴絲打記住過數呀
巴打絲打,畢業版暫時唔會再接單
因為驚太多我會趕唔切係交收前縫曬頂帽同證書上去
但加繩版同原版仍然接單,
我落訂時會預多D數量,
但接住落黎訂/未入數既巴絲們要盡早入數,
唔係可能留唔到比你
啱啱交左form, 會唔會太遲

唔會
就黎截單

唔會
就黎截單

click錯send掣

唔會
就黎截單,但仲趕得切
多謝巴絲支持
聯絡曬咁多位
巴絲們盡早入數啊
聯絡曬咁多位
巴絲們盡早入數啊

聯絡曬咁多位
巴絲們盡早入數啊

聯絡曬咁多位
巴絲們盡早入數啊

已係facebook page 頭100位抽出一位絲打送出腦魔一隻
已經訂貨,我預多左少量貨既,過deadline仲未入數既巴絲打請盡早入數,因為陸續有巴絲填form,貨品會安排比先入數既巴絲
已經訂貨,我預多左少量貨既,過deadline仲未入數既巴絲打請盡早入數,因為陸續有巴絲填form,貨品會安排比先入數既巴絲

希望快啲收到,訂左3個版本各一隻

希望快啲收到,訂左3個版本各一隻

好快好快
岩岩先填form 仲有無
岩岩先填form 仲有無

有的,盡快搵你 多謝巴打支持

而家仍接受入數,但過deadline仲未入數既巴絲打請盡早入數,因為陸續有巴絲填form,貨品會安排比先入數既巴絲
而家仍接受入數,但過deadline仲未入數既巴絲打請盡早入數,因為陸續有巴絲填form,貨品會安排比先入數既巴絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞