【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
多謝巴絲打既支持,唔好意思呀已經截單了,
錯過左報名時間既巴絲打可以係 Facebook page (https://www.facebook.com/腦魔豆袋-210662416068013/) 聯絡我,
留低你既 contact 方法,如果有貨剩既會聯絡巴絲打既,
感謝巴絲打!
如果無漏,我已經通知曬所有入左數既巴絲打交收既安排或者SF到付既安排,
如果有人入左數但未收到通知,請whatsapp我

等收腦魔
如果無漏,我已經通知曬所有入左數既巴絲打交收既安排或者SF到付既安排,

等收腦魔

另外,因為呢兩日超忙,所以大部分回覆左既巴絲我未覆返你, sorry啊我一陣會覆返你地同mark返架啦, 感謝巴絲
幾時再有得訂?
幾時再有得訂?

巴打係FACEBOOK PAGE 搵我留低電話號碼呀,仲有少量貨剩
幾時再有得訂?

巴打係FACEBOOK PAGE 搵我留低電話號碼呀,仲有少量貨剩

如果無漏,我已經通知曬所有入左數既巴絲打交收既安排或者SF到付既安排
如果無漏,我已經通知曬所有入左數既巴絲打交收既安排或者SF到付既安排

click錯lomoji

請whatsapp我
巴絲打記得回whatsapp miss左交收就要SF到付了
巴絲打記得回whatsapp miss左交收就要SF到付了

到貨了
到貨了

到貨了

Jj 插沙求一隻
Jj 插沙求一隻

巴打facebook page搵我啦
Jj 插沙求一隻

巴打facebook page搵我啦

到貨了

我近日回whatsapp比較慢,因為做緊工廠妹趕緊畢業版好多steps好驚做唔曬所以無停手地做,請大家見諒
到貨了

樓主有時間搵D腦魔玩下影下相, 屍橫片野相, ... 好少有咁多腦魔一齊...
原來樓豬自己縫架?勁呀,要造咁多..
到貨了

樓主有時間搵D腦魔玩下影下相, 屍橫片野相, ... 好少有咁多腦魔一齊...

好主意,當休息環節節目

有帽既材料,但要改下d野,同埋縫上去
如果覺得手工差劣希望大家屌得細力d

有帽既材料,但要改下d野,同埋縫上去
如果覺得手工差劣希望大家屌得細力d

已拎~高汁

已拎~高汁

好開心巴打滿意腦魔們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞