【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike

留名

你又失蹤左一日
今日先填form 幾時先會有
每次訂都有預多 如無意外今次批貨應該下個禮拜有
留名

你又失蹤左一日

近來忙到飛起
每次訂都有預多 如無意外今次批貨應該下個禮拜有

無錯 巴打

加左單
想幫fd買多隻嬲嬲,洗唔洗再填form

黎啦!黎啦!黎啦!!嬲嬲腦魔同奶腳腦魔已經跳緊入袋黎緊香港,本地順豐同港外平郵既訂單都會係今個星期五(12號)寄出既!

本地順豐既巴絲打預寄出後兩日內會收到SMS通知你去順豐取貨,如果你15號(星期一)都未收到SMS既話,記住Whatsapp我啊!我會幫你跟單架
最後就係,歡迎巴絲打瘋狂同我分享腦魔得意靚相貼堂啊!!我都會係IG #腦魔 搵你地架哈哈哈

黎啦!黎啦!黎啦!!嬲嬲腦魔同奶腳腦魔已經跳緊入袋黎緊香港,本地順豐同港外平郵既訂單都會係今個星期五(12號)寄出既!

本地順豐既巴絲打預寄出後兩日內會收到SMS通知你去順豐取貨,如果你15號(星期一)都未收到SMS既話,記住Whatsapp我啊!我會幫你跟單架
最後就係,歡迎巴絲打瘋狂同我分享腦魔得意靚相貼堂啊!!我都會係IG #腦魔 搵你地架哈哈哈

巴打真係好正
加左單

多謝巴打支持 一陣聯絡你
想幫fd買多隻嬲嬲,洗唔洗再填form

係whatsapp話我知就得了 我幫你mark返

搵食就行開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞