【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
過左一星期都未收到,check whatsapp

樓主好似唔係香港返黎先覆到

好多謝你地

絲打好比心機搞大家有眼睇
一個人搞咁多野有甩漏好正常,你應該仲要返工果d都仲要成日跟單,其實已經好勁 幫唔到咩手但希望繼續有更多高質腦魔

btw 好似集體交收會易過sf?硬係覺得sf好鬼伏

有錢分咩 刷鞋刷到

最好就有啦

請你做打手

拎正 好似係

認真 幾時有新版
過左一星期都未收到,check whatsapp

樓主好似唔係香港返黎先覆到

好多謝你地

絲打好比心機搞大家有眼睇
一個人搞咁多野有甩漏好正常,你應該仲要返工果d都仲要成日跟單,其實已經好勁 幫唔到咩手但希望繼續有更多高質腦魔

btw 好似集體交收會易過sf?硬係覺得sf好鬼伏

有錢分咩 刷鞋刷到

最好就有啦

請你做打手

拎正 好似係

認真 幾時有新版

未知 peak緊好忙,未有時間處理整版果d
畢業版賣幾錢

畢到嘅話搵你買
畢業版賣幾錢

畢到嘅話搵你買

60 hkd 巴打加油
樓主幾時整細隻版比我掛袋用
樓主仲有無嬲嬲,我又填左form但未收到通知,因為黎緊幾日得聽日得閒去atm,想直接過比你
樓主仲有無嬲嬲,我又填左form但未收到通知,因為黎緊幾日得聽日得閒去atm,想直接過比你

係度mark返先

已處理

size方面仲研究緊

size方面仲研究緊

新版呢

size方面仲研究緊

新版呢

諗緊幾時出 要就返返工幾時得閒d
黎緊入camp一星期,會覆唔到whatsapp跟唔到單住,
聽日起留名同入數既巴絲既公仔會下星期五先寄出
但呢幾日入左數既巴絲既腦魔我會聽日寄埋佢
仲有冇 繩扣版紅色腦魔公仔? 想買

聯繫我ok?
https://www.carousell.com.hk/p/歡迎加入carousell-旋轉拍賣!-268174998/
ching想問仲有冇腦魔公仔賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞