【終於有啦!】腦魔豆袋公仔/吊飾最新消息

638 回覆
34 Like 275 Dislike
美帝巴打都收到la

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

過左3日有時都得,但太耐先會彈返去總部,見佢未話彈返去,應該無問題 如果佢夠膽問起,你話你地無sd到sms

垃圾sf
美帝巴打都收到la

巴打係美帝巴打?

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

過左3日有時都得,但太耐先會彈返去總部,見佢未話彈返去,應該無問題 如果佢夠膽問起,你話你地無sd到sms

垃圾sf

哼!

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

垃圾sf

哼!

以為絲打會pack得好靚先拎出去寄例如用個盒裝住

但原來係我諗多左
美帝巴打都收到la

巴打係美帝巴打?

正是在下
鐵仁
點解冇得del po

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

垃圾sf

哼!

但原來係我諗多左

VIP下次包靚D比你
點解冇得del po

樓上錯post?
點解冇得del po

樓上錯post?

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

垃圾sf

哼!

但原來係我諗多左

VIP下次包靚D比你

絲打

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

垃圾sf

哼!

但原來係我諗多左

VIP下次包靚D比你

絲打

巴打搵左我未

嗯嗯

但係好似已經過左三日

垃圾sf

哼!

但原來係我諗多左

VIP下次包靚D比你

絲打

過左一星期都未收到,check whatsapp

未收到公仔定咩 因為有好幾個人都係順豐冇send到sms

不過過左咁耐應該返左大廠

樓主好似唔係香港返黎先覆到

未收到公仔定咩 因為有好幾個人都係順豐冇send到sms

不過過左咁耐應該返左大廠

Yes 入左數一個星期 冇sms

樓主冇覆?

樓上話去左旅行 所以等下

樓主好似唔係香港返黎先覆到

頭先去sf express 問左,佢叫我比個電話號碼佢,check完話呢個電話冇件寄都唔撚寄埋就去旅行,冇交帶到

賺咁多梗係即刻去旅行啦

上面兩條友仲柒,睇啲留言根本就係搞手,仲扮撚唒野話自己有買,做打手都唔好咁柒呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞