[先睇第一頁懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (11)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
啱啱收到奶糖派嘅bra,我70G半球形,買咗一個棉花糖一個告白半球款,兩個都好啱身
幾銀到?
我係台灣網店“玉如阿姨”,可能唔係好多人知,但佢的質素同我之前著300-400hkd的料差唔多的。
每個款都可以留言問下自己著咩size,因為隻隻功能都唔一樣,1-2天後就會有人回答你既問題。
一套連底底買都係百幾港幣。佢既size有A-H級的lol。
Satami好正喎
著過翻唔到轉頭
我係十八九歲開始著功能內衣 為咗收副乳
一開始係mm 都啱size嘅 但因為背帶幼好似背肉勁咗好多 先轉會satami
著咗幾年了
副乳已經收曬 佢啲bra係越著越舒服 唔知係因為緊咗定點
背帶位係高嘅唯有盡量買黑色
反而前排畀呢度絲打燒到買咗兩個pj days
但係著一陣就覺得鋼圈un得好辛苦 靚係靚嘅 但長著唔係好舒服
不過人人唔同啦都係
一個大約$200左右
新手想買嬌型bra
暫時想試下mm
邊間既服務態度最好?
定剩係去門市試完size再上淘寶買會比較好
絲打你就好 我都十七八歲開始著SATAMI
著到廿幾歲 但都冇收過副乳
我都著左好耐 都係冇收過副乳
我都係着咗satami差唔多兩年都冇收過副乳
沙田嗰間服務幾好,都買咗個,始終用咗佢嘅服務
但返到屋企發現淘寶mm係冇70g
26絲 擁2間內衣店 你問我答
https://lih.kg/1579142

之前俾人bam過又走返出嚟
呢個時勢個個最關注商戶黃藍問題嘅時候打晒口號
你話唔係搲生意我都唔信
唔見左個post
笑死 可能開咗新分店多咗個isp email可以開新ac
我上年開始著satami
自己做哂research先去買
真係勁舒服勁正
仲要明顯胸型靚左勁多
我想問kelly love同玉如係咪全部都係功能內衣?
終於去左mm試然後買左幾個 諗住去淘寶買多幾個
發覺原來我買個啲都係瑪登瑪朵既 係咪同mm一樣架咋?
想請問鋼圈太大係咪一定因為買太大罩杯?
我著緊個bra好唔貼胸形 鋼圈係離胸既邊邊2cm左右 直上格甩底
但如果著細一個杯又會唧哂啲肉出黎 同埋鋼圈都係未貼到胸邊
係唔係著細一個碼會好啲?
唔一定,杯型有影響
自己有冇度上下圍數據?
葵廣個間一定最差又hardsell 又格硬比啲錯size
建議你試著一排,睇下咩杯型最啱你,之後再淘
今日去左元朗果間
個姨姨好有耐性又好熱情
攞左十幾個款比我試 又逐個款幫我睇着成點
最後我只係買左2個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞