[先睇第一頁懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (11)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
唔睇都唔知有咁多學問
廿幾歲先矯型仲有冇用
之前著開D濕鳩冇鋼圈鬆泡泡既bra
搞到外擴加厚背
係MM買左3個bra
第一日著, 覺得緊係咪正常?
太耐冇著過有wire既bra喇
有用
上個月去咗Satami到買咗幾個,日日著咁滯,個胸終於集中番。感覺上仲升cup咗不過好熱成四個扣
MM得兩排扣, 同埋背帶設計唔闊
咁樣都收到副乳同厚背咩
著左mm好幾年 副乳真係收到
[member]上年年尾去左MM第一次買貴bra
total買左5個 著到宜家 都超過一年(仲未換
有兩個已經wear左同起毛粒 仲有3個著緊
係未試過其他之前覺得著上身係幾正常 因為之前著開垃圾 但想試其他多過想回購 因為無特別有感覺到「矯型」
見玉如阿姨好平又幾多好評買左一個試水温
一直係75C 買到翻黎著上身覺得ok 矯型關係佢條帶好粗 所以好熱 但隔胳底個位會攝住 好唔舒服 問翻客服話係肩帶較太短 之後較翻都仲有小小唔舒服但無之前咁勁
宜家要換bra 想大家推介一啲比我 唔知有無人同我差唔多SIZE
上胸45度86-87 90度85 下胸圍71
下半多肉 較尖 中等底盤 應該係水滴型
右邊胸大啲 中開擺到3隻手指
想買啲帶無咁粗 夏天著無咁有負擔既
同埋Lase 款靚既氹男朋友
謝謝[member/]
下圍得71,試下70D啦
會卡加拿大姐係你胸位高,唔岩著矯型
想問下點樣可以解決呢個已經緊到有勒痕但個bra成日都向上走左位嘅問題?
我已經係跟住第一頁個video黎戴bra撥肉
底圍65著緊satami 32扣最出個格
但係我扣最出都痕啵
唔係緊咁解咩?
你著底褲都會有橡筋痕,有痕唔代表太緊
如果個印勒到變曬色,勁紅勁紫個d先叫太緊
有冇人試過而家廣告好行個angellir bra?
想問有邊啲鋪頭有提供改帶服務?
我下圍得60 好難搵啱bra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞