[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
以前細個唔識野
去左DBP到做underarm永久+小腿 10次
加加埋埋都俾左7000幾蚊
做左都有4年 dllm underarm仲有d毛仔出黎
小腿仲有好多好長既腳毛
仲要每次去到都sell我 做緊都入黎sell
去到有日發脾氣先冇禁誇張!
好嬲憎依間仆街垃圾公司

Btw 依家考慮緊好唔好join Cutis全身脫毛
如果係依間到脫full bikini 好唔好?
始終敏感部位 我點驚驚

做緊m記脫腳 本身對腳有少少倒生問題 應唔應該繼續用磨砂?
我都幫襯過呢間黑店 洗得仲多錢過你讀書嗰陣窮貪平買左$333 一大三細 同埋facial (jetso plan有幾十次)基本上每次都狂sell 自己又耳仔軟 好多時去到都唔係做原本plan左嗰樣野 因為會比佢氹到試新野 佢地最興叫你用原本買左既療程加錢去試其他 (佢地會叫勾野)成日入到房換曬衫訓係到要等勁耐等佢consultant 嚟睇 sell你做其他野 每次都會有新既野啱你 然後話之前買嗰啲唔夠勁 呢刻sell你唔到 到走嗰陣會叫你入房sell 就算你係學生話無錢都會叫你碌卡分期 為左sell到你 會係咁同你打心理戰 瘋狂同你講啊媽係女人既野 到你駁佢唔到 呢間公司應該投放好多資源去教點hard sell客 Dream Beauty Pro係終極黑店 千奇唔好貪平去 呢間野勁多分店仲係好多人幫襯 一定要同身邊既人唱衰佢

睇每個人,唔知你脫邊啦,但係呢我脫underarm由2016年7月頭開始脫,有好似六次treatment每六星期一次,其他都係保養,到宜家仲有兩條毛仔咁囉。
完全同意,第一次full bikini la,佢會幫你揭開打少少入面,咁我唔識剃又睇唔到,冇剃到就去到個治療師幫我剃。咁點都會有啲碎毛跌咗喺入面,脫完佢都有叫我抹多一兩次先走,但係仲有啲卡住咗,莫講係行,坐都好吉生番啲毛出黎嗰陣就又吉又痕,完全崩潰
Join咗cutis全身
基本上係唔sell
除咗第一次去比錢
會同你講一下有乜優惠
你話一句唔洗就冇再sell
不過佢啲野係抵做同唔洗等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞