[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
refer me plz
跪求
可以吖你tg我,每人有$1500八達通now

脫毛唔好約星期日呀 出黎啦!
係咪quote 緊我嗰句?

我原先consultant嗰team的確走了。但我又唔覺得服務差咗嘅。

交代下先,我本身有join cutis 脫毛加 facial.
但上一次發言時,我只去做 facial. 由一個大媽去做,仲要最終起模同執手尾係換咗另一位大媽。
呢個方式係同我之前由同一個治癒師由脫毛做到facial都係同一人係唔同嘅。

不過上次發言無耐後,我去咗做一次 脫毛加facial. 都係唔同人嘅。我當時已覺得今次嘅治療師做得比之前嘅好,下巴位佢會再向喉嚨方向再射幾下,同之前嘅唔同。 事後consultant 話而家會分返開脫毛會由返專業脫毛嘅去處理,facial就用facial嗰邊嘅。

所以我又對佢有返信心啦

下月頭再去做laser ,去完再報告
Facial 幾錢?
其實我嗰個係嬰兒水晶針 。 如果你講人手facial嗰種,聽幫我做水晶針嗰位同我講係四百幾左右
想問有無男脫毛
我見cutis上網預約已經係做緊全身16800
定係搵人介紹會仲抵d好d
廿幾年一次美容院都未去過乜都唔識
唔該晒絲打點聯絡你
第一次搞呢d野
聽講有d會做埋男客
Dermes好似會接埋男客
你有冇tg?
一開始join咗980 underarm 嗰陣仲要冇送嘅嗰兩次果酸 做咗4次都仲係好多 佢話要買果酸 我買咗12次 同埋買咗360度小腿 成9xxx 睇完你哋啲cm宜家好後悔

麻煩晒你

我冇做facial 評價唔到
不過脫毛其實同平時一樣 對我黎講任脫邊到唔乾淨咪返去再打過囉
不過可能啲姐姐變左新移民有口音 依家呢個時勢未必接受到
對上一次幫我嘅治療師依然係靚靚純正廣東話嘅後生女呀
我冇MARK定邊個治療師 夾到時間就係
我都係啦。 咪就係因為負責我嗰team人走咗。。。。。我上去時間又唔定喎
想問問果酸換膚大脾360度$900一次算唔算貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞