[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
too long didn’t quote
咁我做咗咁耐aplus 都2-3年
無論cwb/tst都唔多覺有大陸口音嘅staff
攻擊都攻擊另一樣啦
咁我又唔否認係等耐咗同服務差咗
所以我依家都冇特別去recommend 比人
講返個情況出嚟姐

btw鬼有用粗口鬧妳
你連字都唔識打叫我返大陸
系 反 拉
全手全腳12000蚊8次呀
Underarm 980永久
睇黎一係認錯公司一係aplus仇家
係aplus脫左年幾都冇見過大陸staff
而且效果都唔錯
不過你都啱嘅 應該做多啲research
唔係大牌子就一定好
有時性價比都好緊要

Btw不如學打正字先
講咩大公司 要執既都係容乜易 唔好因為間鋪地方大裝修靚就以為人地財政穩健
何況裝修 鋪租 代言 呢D通通都係不必要 去大公司既起碼一半價錢比落呢D地方 去脫一脫毛要個咁靚既境有鬼用 脫個時都要遮住眼 唔通就係為左等個時望到chill d比多成倍錢 打卡/闊太除外啦
衛生唔hard sell 有效果就得
最近係youtube見到有333 6次 任簡一個部位 唔知好唔好
本身係毛孩想脫好耐
想買部家用脫毛機比女友
有無絲打用過,買唔買得過
都係philips / braun
sorry淨係爬咗11
想問下beauskin underarm嘅一折脫毛有無伏?
(eg 拖光、hardsell、打唔淨)
見佢標榜candela755又強調唔痛

大學果陣做過大專生$99 唔記得名 cwb幸福堂果頭樓上舖
做咗5、6次underarm 生少咗左好多 但過咗咁多年之後都生翻晒出嚟

唔該晒各位
生番晒出黎.... 咁有冇幼到?
唔係效果永久架咩?

你隔左幾多年沒做呀?
頭果一年有嘅,但宜家同未做果陣一樣
隔咗4年
你果陣係做彩光定激光755?
如果用candela 755都咁 即係沒效果
太耐之前 我真係唔記得了。。。$99應該唔會咁先進
beauskin做
舊年年中 19800脫全身永久
果陣好推薦人去
而家就加到貴左成皮
你係最近呢年先變粗番定點?
beauskin會唔會hardsell?效果好唔好?
No ar, 3、4年前已經粗翻,不過keep住有剃所以唔係好睇到
唔會hardsell
最多講幾句
效果很好 同其他755一樣
但佢有限你一次脫幾多部位
呢樣係不足之處 但都係價錢平既原因
剃佢咁梗係會粗番
幼左既毛最好唔好剃 一剃好易又粗同長番架
咁應該點呀 由佢生?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞