[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
全身脫唔包OI IO加三千 如果介紹人去做會有介紹費
可以呀
我tg
https://t.me/minmin06
已經有啦 唔該哂咁多位絲打
milk peel對毛囊閉塞有用嗎?
我有做緊身體磨沙但隻腳仲有好多黑色點點
我有問過佢啲女仔啦!佢話唔落冷凍隨時會燒傷皮膚,佢哋仲大鑊!所以唔會唔用喎!
Milk peel 自己買返屋企做都得啦
想問full bikini/v line幾錢喺官網撳嚟撳去都撳唔到幾錢
呢間野仲要污糟到PK,鋪床張野都唔知有冇換,我老友貪平去做,次次都見到有毛喺張床度,好Q恐怖
之前仲係學生試左Instaskin 299脫腋下
真係脫到下世都未脫清 哂時間 又hard
出左黎做野之後 又心郁郁想脫毛
睇左好耐之後 半年前join 20beauty
依家大概脫左4次
做full body 4皮 但真係永久保養
Bikini位真係全包 唔只v line
依家黎m完全無焗住唔舒服
個姐姐真係連個lin頭附近既細汗毛都同我脫
真係好乾淨 都做過3個姐姐
3個都好吹得 一邊脫一邊吹水 所以脫bikini都無特別尷尬
但又無hea9我咁做
仲要間野好似得脫毛呢個service
所以真係無sell過仼何野

但唔好處就係得尖沙咀店 不過勝在服務好 又有效果
次次一號打去都有兩個月後既schedule 仼揀
完全唔難book 隔42日就可以再做
價錢完全平過M記一大截 有得做信用卡分期
真心推薦 我都日日介紹俾我d fd

利申:唔係打手
Bikini 係I位 O位都包果隻
O位真心痛 部機已經keep住出冷凍jel
本身諗住放棄脫I 同O
但個姐姐係咁話俾左咪貴唔脫埋唔掋
但真係好L 7痛 大家要有心理準備 不過只係痛幾秒
其實呢個post點解會有某少部分回應
陣打手除可以咁濃
啲回覆好似喺beauty exchange咁
curtis 20beauty同yannis大家會點揀想做full body
做緊go beauty $18000full body
唔該你絲打
係呀 仲要好廢 打左2X次都未清
想問下有冇絲打去過20 beauty 脫underarm
我真心自己真金白銀俾錢做20beauty 但大家都當我打手 真心唔開心 好心無好報 只係我個experience真係好好 我先有讚無彈 P牌不是罪

我今日又去左 遲下post相俾大家睇prove我唔L係打手 sis可以睇下我上面留既comment 真心覺得好 我join 4萬2 full body 有咩都可以問下 希望幫到手
Sorry我話打手個留言咁啱喺你下面
其實我係想講A+嘅打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞