[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
多謝絲打

hello c打!分享一下個人意見
我打m記full leg打左兩年,毛毛而家整體黎講就真係無咩,有都係好幼,keep住打就可以了!
我覺得M記唔錯,治療師細心, consultant 又唔算hard sell,你拒絕唔join都ok嘅👌痛就唔痛嘅,時間都好約
只係可能價錢上就會貴d compare 其他
忍聽連登仔講去左aplus 真係好好 幫推
想知再講
想知
想脫full bikini 有冇人試過cutis
想知
我想問有冇人喺做DEVON嘅面部脫毛
計計埋埋好似做咁成個癒程
但仲有好多毛

我喺咪應該轉第2間 定做多幾次睇情況 ?
咁衰都得
我之前都BOOK左6星期後, 佢又冇要我改返8星期...
依家真係麻麻地個喎!啲毛巾污糟邋遢
其實你地755要做幾多次先清到?
有冇人完成晒成個療程 清晒 唔洗再做 分享下?
脫左成年個背瘠同面都未清到,好似脫極都仲有咁 好灰
有冇脫毛機推介,全身都勁多毛,唔捨得出去脫晒
你係邊間做?
0sell 好乾淨 服務好好

本身只係脫加拿大毛
脫之前已經係wts 狂問佢野
佢都一一問我
到現場第左一陣 望到poster 見到腳都唔貴 我主動問個cs
以為佢準備sell 9我 點解佢話呢個價就係呢個價,有興趣可以報番
然後就完左
所以真係0 sell
到脫毛部分 價錢係 ($780 永久)
佢知我第一次做 講左勁多資訊比我聽先開始做
本身毛唔算多 大概15分鐘做完
都冇咩話生紅點果啲
然後比錢 簽名 會送潤膚膏
全程半個鐘內搞掂
-
第二次去脫加拿大毛
大概20分鐘內
同埋唔洗比錢
-
因為$780永久
永久嘅意思唔係脫一次就得
而係隔1.5個月要再脫
如是者脫7-8次就唔會再生毛
價錢就係$780 脫無限次
-
第三次book 埋腳毛
咁就仆街了
因為啲毛好粗 所以好撚痛
一路脫一路叫
不過好彩職員話係正常嘅
人人都會叫
全程大概9個字內
然後比錢 簽名 會送潤膚膏
都係0 sell
脫完之後開始生紅點 同隻腳好痕
事前職員都有講過會出現呢啲情況
我搽左幾日潤膚膏咁
-
兩間分店都去過 尖沙咀果間大啲
銅鑼灣果間我去嘅時間人好少 所以我覺得舒服啲
唯一只係要彈嘅嘢係啲cs
真係覆得好撚慢
有時又已讀我
仲試過出錯冇幫我落booking
好彩去嘅時候照有得做
Thanks
Wall-in睇下先
點解係$780既?唔係$980?
Same我面係打808 仲係好多毛
想知+1 我每次都係唔同脫毛師幫我 每個都麻麻咁
有無人想去Lightmac
我去開同個治療師好熟
佢話可以七折
非打手 無錢收架我
devon正垃圾
睇黎要望下轉邊間先
How 遲d想join其他位 想比較多幾間
我係$780 呀
腳毛就貴啲 $1000@1次 要比4次 即係$4000 之後先可以平啲定係永久 忘記了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞