[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
Susweet有冇人去過 好唔好? 見佢好抵
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭6千咋
我fd話脫得幾好
More beau想試下做全面 有冇人包膠見之前絲打都冇做過面

另外 有冇人想一齊 見佢有2人同行優惠減$500 心動
第一次脫毛 有冇野要留意
同問 但我擔心6次唔知清唔清得曬 個度d毛咁粗
銅鑼灣有冇邊間脫細part推介?
想脫上唇同手指 依家係aplus脫緊全手全腳underarm
絲打,想問下你係aplus 全手全腳underarm 幾錢呀?全部係永久?
去咗a plus 做咗一次underarm 同 full bikini~

我打電話預約嗰時已經講明想做哩兩個位,所以去到等咗十分鐘入房,職員已經自動拎咗哩兩個部位嘅form畀我簽,完全冇sell過我其他位。
我明明都諗緊做唔做其他部位,但最後完全唔記得問價

其實我之前冇做好research 就喺其他舖做過808機,做underarm 同full v。做完12次都仲有毛生緊,仲要次次去都sell到爆,所以追晒post後決定去a plus。
808機做full v,去到最近陰部位置我都覺得幾痛吓,所以做full bikini 之前真心好淆
但a 記比我想像中可接受,係I line 比較大感覺。但我會形容佢個痛係似畀熱嘢"辣"吓多過係刺痛,同埋部機個光頭keep住噴凍風,個感覺好好多。

幾個字就做完,出去畀錢同約埋下次就走得,好爽

另外,之前見有post 話脫晒bikini 痾尿會周圍飛,我暫時又唔覺好大問題喎
不過係覺得啲短毛有啲拮,同埋同條底褲嘅friction 有啲唔舒服咁
你個hairless打手sell撚完未
唔好再講到得dermes medilase hairless先係大公司先安全好冇
其實aplus環境都好衛生 雖然做完4+4之後保養係要錢 但做夠十次保養就可以轉永久保養
beauskin cutis嗰啲都係755機都做到兩萬內全身永久保養
我真係唔知你嘅大公司穩陣係點定義 我淨係知有好多間口碑唔錯嘅脫毛公司歷史都耐過你間hairless
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞