[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
講普通話啊 懶係同我傾計又問我有無男朋友又盛
之後講講下又話留意到我都幾多副乳個啲
話好多女仔忽略左其實胸部都會反映到身邊健康狀況
我咪hea應佢 之後佢就望到我做完就走
我之前都係一時係朗晴一時係海島分店
唔該絲打
想請問埋你覺得佢地衛唔衛生
有冇絲打喺cutis打過fullface
佢哋會唔會幫你落妝,定要素顏上去
我覺得幾百蚊可以接受
記得著襪,打underarm嘅著背心
唔好換袍就ok
[member]我買過d 宅光機, 冇咩用又痛,之後俾貴少少,去左朋友介紹嗰間唔sell人的上樓美容院, 做左第一次唔痛, 隔幾個月先出少少毛頭⋯ 而家諗緊整唔整唇毛, 以前有朋友喺間出名的Rxxxxxx整過, 整到有傷口所以有點怕⋯ 有冇絲打整過唇毛? [member]
第一次脫毛想搞曬全手全腳+underarms,最好手指同上唇都脫埋(但唔係必要),爬過舊post睇過大家既評價後而家鎖定三間。
A+:12000就做到我想要既四個大部位,其他頂多都係加多一兩千用埋其他優惠就做到,但係見到話而家打得越嚟越hea、仲有啲絲打出紅點之類怕怕地
hxxxless:我見呢度冇咩人講過,但網上評價幾好,不過撈埋要25000-29000埋單
cutis:暫時未見到有差評,而且有唔少絲打包膠過,感覺都唔錯,全身萬6就ok

三間比較既話邊間會比較推薦?超糾結
無打過full face, 不過只係upper lip 下巴佢都會幫我落晒附近+唇既妝
如果脫得多部位/未諗定咩部位要脫就cutis抵d
可以隨時同佢講打多幾個位

sofar打左咁耐都無試過出紅點 打打下中間紅都會有藥膏幫你搽
上個post p.27 #670有包膠
打左三個月都生得慢左好多 手腳無再生 係v位仲有1-2成

利申未去過其他 但覺得cutis既價錢有呢個service好抵
希望幫到絲打
自己毛孩 好多毛 又黑又淨 一直有睇各大脫毛店既全身plan 但睇極都唔知邊間好
有冇脫過全身既絲打真心介紹 有效 好 平
(貧困人士)
有諗過去medixxxxx 但問完都要三萬幾 dermes收得皮要成十萬左右 (不過好多都係聽朋友講,實質價唔清楚) 淨係細細個成日比dermes賣廣告 上去試過一次free 太黑sell 我話冇錢仲想借埋錢俾我碌 所以唔太敢再去其他free 好驚俾人sell個氣氛 推極都推唔走果下
等報告如果好嘅我諗可能我都會跟呢間
我喺medilase同dermes都有做過,係join dermes underarm先嘅,真係sell得好勁,啲姊妹公司仲成日打黎話有個免費療程送,去做就俾佢sell到真係覺得好似應該去買治療師喺我開始保養期之後次次都換個新嘅,本來喺銅鑼灣金朝陽變去享利,宜家轉咗去金鐘。治療師仲成日話我underarm黑要我買去角質,每次都成幾舊水,我冇理過佢,因為脫曬之後都覺得一啲都唔黑。medilase我就做bikini line後尾加錢分期做full bikini,真心,啲人唔係好sell,啲咩決定都係自己做舒服過喺dermes做。聽人講bikini好痛,但我覺得反而冇dermes做underarm咁痛。medilase之前送咗次upper lip俾我一個朋友,我將個優惠送咗俾我妹,我妹似乎都好滿意!不過係真心小貴,我嗰時揹着兩筆債都捱咗好耐
但聽你講好似都幾好 我都係聽朋友話medilase 服務唔錯又脫得好 不過如果我脫全身真係好貴
[members] 仲有呀 絲打留tg直接揾我地揾開consultant啦
廢事客服派個sell客既俾你
順便講埋你知邊個治療師好![/member]
等乜春 大把絲打包過膠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞