[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
上星期去20BEAUTY新店,有份新同意書要簽, 寫住每次要相隔8個星期先打得, 但之前簽約明明話隔6-8星期, 職員就話問過廠商, 隔8星期打係最好, 真唔真??
絲打點解add唔到你tg
Sorry冇追post tim
想請問有無Cutis referral ? 想脫v line, 想問絲打們知唔知大概幾錢?
麻煩各絲打如果有Cutis consultant 可唔可以refer我,thanks
https://t.me/tifflo
我打第三次
Underarm啲毛無少到
仲要大汗左⋯⋯
最近join 左 cutis
勁撚難book 屌
佢依家係咀話full booking 我8月做依家叫我book 10 月,join 個陣就即刻有得做,伏伏地
10月唔係要15號之後先有得book咩?
想問下 脫毛係咪一定要多做保濕同去角質層? 如果唔係會影響脫毛效果?
係20 beauty 脫左差唔多成年
只係無脫兩個月已經生返啲毛毛
係正常定點 做幾耐先可以唔再生毛
利申: 毛孩 好憎啲毛
前排join左bexxxkin~ 價錢 環境 治療師都幾好 但個consultant寸撚到呢 唔係hard sell嘅但係咁話我成面毛 bikini應該都多毛 sell我做full body
屌 洗撚你講咩

仲有 我喺問卷寫左關於consultant嘅評價 過幾個鐘就有人聯絡我 有主動跟進 CS都幾抵讚
開幾多度數幫你打先?
保濕要
唔係會好痕同佢唔敢幫你開太大度數打
去角質就你睇下自己毛囊有冇閉塞
一般開幾多度?
脫左成年都仲未清 ,仲要有d位本身沒乜毛而家越脫越多越顯眼
我都冇用風機啦!因為得返幾條毛,打完幾條就走得
有無絲試過hairless?
追po 見到好多人問,但好似又無乜人覆
貴 冇乜討論價值

小腿為例

Derm$19800 (新客優惠+非繁忙時段)
Medila$21240 (新客優惠+ELITE指定時段)
Hairles$13860 (新客優惠+免費升級任何時段)

然後你睇下cuti_ beausk__ 做全身都係大概兩萬
其他aplu_ etc 逐part計都平
既然都係用755 咁點解咁揀平啲
我就8-10度
佢就話6-8次就脫清啫 但每人體質唔同 又唔係個個治療師都打都好 身邊friend平均兩年先脫清~
愈脫愈多未聽過 一係下次去同consultant反映下
脫毛前要剃毛
每次又有d位打漏,打漏左個d位可能因為有剃到而變長變明顯左。 再加上有d毛毛黑色素唔夠熱力去唔到毛囊,只係燒斷左表面毛髮,可能咁有機會刺激毛髮變粗 我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞