[DBP係黑店!]脫毛討論區#11

1001 回覆
27 Like 1 Dislike
Keep住做激光
直至清走佢
唔怪得啲人話做20次都唔清thx
我都上網睇到wiishderma好平
留名跟進
重要講到絕不硬銷 有冇人去過?
我都有的想以身試伏🤣因為真係好抵 睇相似係細公司但同時怕燒傷就真
新公司冇新評價我又接受 不過多打手post
要真係試伏先知

上面的人講到cutis一文不值 就講Beauskin 唔差咁 好難選擇
我都想要thankssss
https://t.me/mandydydydydy
睇錯 原來cutis係好評 咁真係不如比多幾千做好的
睇完好難知係咪好 要試下先知喎
睇相本身好似成間公司得一部機做 可能人地都唔係專做脫毛 不過價錢真係好吸引
打算試下 wiishderma同cutis 咩料先 做個比較
其實我未做過脫毛 驚比人水 唔知點睇佢先叫好
重約左黎緊幾日去試
我兩間都約曬 你兩間都去?
可以約完唔做姐
睇左實冇死 除非收錢就話姐
拿見你問cutis老細係邊個我就去google搵下啲資料 我打左「彩光醫學美容中心 董事」出左以下資料

我查到cutis創辦人有一個叫任鎮雄醫生另一個創辦人杜玉鳳 杜玉鳳就做過新界總商會理事(2011年)但wiki就話佢2012年捐過紅隧廣告位俾人民力量而新界總商會就親中

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20121201/18086593

任鎮雄為天行醫學美容中心和彩光醫學美容中心的創辦人。

但同一時間係搵到另一個fb page都係2012年
指出cutis有另外兩個創辦人叫Lily Chau同May Au
Google search 「彩光醫學美容中心創辦人 Lily Chau 及 May Au」呢句 有個FB PAGE叫Jane iredale hk果個post就係 佢張相入面個logo係真係cutis既logo黎

就以上四個人我都搵唔到佢地既政見 所以cutis係咪藍就自己去決定 不過唔好因為一個post就話佢係藍定黃 因為出post果個都可能係另一間打手黎 盡可能都試下自己FC下

如果有更多資料可以一齊分享下因為我都好好奇佢老細係咩人
wiishderma個老闆又係叫呀may???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞